Ovo je kutak koji ce verovatno privuci najvise muskarce,mada ima i zena koje rado diskutuju, ali i uzivaju u sportu.Pa pricajmo o tome...Klubovi,igraci/ce,serijali, o svemu sto dotice bilo koji sport.

Nogomet,Košarka,Tenis,Odbojka,Rukomet i ostali sportovi
Postirano 18 May 2014 - 01:26 PM
NAJBOLJI
Zlatna generacija Crvene zvezde koja je 1991. godine osvojila titulu prvaka Evrope proglašena je šestom Zvezdinom zvezdom. Tog istorijskog 29. maja nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, crveno-beli su savladali Olimpik iz Marseja i upisali se među besmrtne. Nakon regularnih devedeset minuta i produžetaka nije bilo golova. U istoj sezoni izabranici trenera Ljupka Petrovića su osvojili nacionalno prvenstvo i bili učesnici finala kupa.
Nakon toga država se raspala, usledio je krvavi rat, i većina igrača uhlebljenje je potražila u inostranstvu. Ipak, tačno na dan istorijskog uspeha, deset godina kasnije, održana je revijalna utakmica na Marakani, simbolično nazvana "Susret generacija". Gotovo čitava ekipa je bila na okupu i odigrala revijalni meč protiv igrača koji su u tom trenutku činili najjači tim Crvene zvezde. Veliko priznanje svi iz "zlatne generacije" čekali su ipak do 2010. godine. Tada je na ceremoniji upriličenoj povodom devetnaest godina od osvajanja titule kontinentalnog prvaka, objavljeno da čitava ekipa dobija status šeste Zvezdine zvezde.
Prema rasporedu kojim su predstavljeni na ceremoniji proglašenja, šestu Zvezdinu zvezdu čine sledeći igrači:
Stevan Stojanović, Duško Radinović, Slobodan Marović, Vladimir Jugović, Refik Šabanadžović, Miodrag Belodedić, Ilija Najdoski, Robert Prosinečki, Dejan Savićević, Siniša Mihajlović, Darko Pančev, Dragiša Binić, Vlada Stošić, Goran Vasilijević, Ivica Momčilović, Željko Kaluđerović, Milić Jovanović, Goran Jurić, Rade Tošić, Vladan Lukić i Ljubiša Milojević.

Preleti beskonačnost i pobedi vreme i maštu, ali nikad ne zaboravi kako se korača po zemlji ♥ Mika Antić ♥

Postirano 18 May 2014 - 05:40 PM
“Pre svega, hvala publici što me je bodrila tokom cele ove nedelje u Rimu. Ovo srce na terenu je za navijače,
a posebno za moju Srbiju. Hvala svima iz mog tima i svima onima koji su doprineli organizaciji ovog turnira.
Nadam se da ću se vratiti u Rim i sledeće godine” - Đoković
- Belay_Danci se ovo sviđa.
Postirano 18 May 2014 - 05:44 PM
KRALJ polako al sigurno obara REKORDE
44 titula je tu, bravoooo ponose naš aaaa šta ga čini još većim čovekom, a nas najponosnijim što imamo ovakvog čoveka, govori današnja njegova gesta, koja je usledila nakon pobede i nakon konf. za novinare Nole će sav prihod pokloniti svim ugroženim u napamćenim poplavama koje su zadesile naš naraod...BRAVO LEGENDO, BRAVO PONOSE NAŠ
- AMI i malena se ovo sviđa

Preleti beskonačnost i pobedi vreme i maštu, ali nikad ne zaboravi kako se korača po zemlji ♥ Mika Antić ♥

Postirano 18 May 2014 - 08:10 PM
Svaka čast Novaku ,nisam fan tenisa ,ali on mi je tako pozitivan i baš se radujem njegovom uspjehu.Moj sport je definitivno fudbal ,e tu sam veeeliki ljubitelj.
Strastveni navijač Chelsija i naravno reprezentacije Bosne i Hercegovine!
- AMI i MIMA se ovo sviđa
Postirano 18 May 2014 - 08:21 PM
Svaka čast Novaku ,nisam fan tenisa ,ali on mi je tako pozitivan i baš se radujem njegovom uspjehu.Moj sport je definitivno fudbal ,e tu sam veeeliki ljubitelj.
Strastveni navijač Chelsija i naravno reprezentacije Bosne i Hercegovine!
Ja svašta pomalo pratim, nemogu reći ni u čemu da sam posebna.
A najviše volim gledat klizanje na ledu, pogotovo u parovima.
- MIMA se ovo sviđa.
Postirano 18 May 2014 - 08:35 PM
Đoković donira Srbiji i BiH 700.000 eura od turnira u Rimu!
Đoković donira Srbiji i BiH 700.000 eura od turnira u Rimu!
Novak Đoković osvojio je turnir iz Masters 1000 serije u Rimu, savladavši prvog tenisera
svijeta Rafaela Nadala sa 4:6, 6:3, 6:3.
To je treći put da je Novak osvojio trofej u Rimu poslije 2008. i 2011. godine.
Đokoviću je ovo 44. trofej u karijeri, a 19. iz Masters serije. Novak je na kameri, poslije meča,
napisao: “Ovo je za Srbiju i Bosnu“ i docrtao je srce.
Prihod (oko 700.000 eura) Đoković će donirati za poplavom uništena područja Srbije i BiH.
- AMI se ovo sviđa.
Postirano 19 May 2014 - 05:40 AM
Napadač fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko danas je poslao poruku podrške žrtvama poplave u BiH i Srbiji.
“Osjećaji su mi podjeljeni, jer sam vjerovao sam da će nas plasman na SP ujediniti, a nažalost, ujedinila nas je nesreća. Stotine ljudi skuplja pomoć za one najugroženije – humanitarne organizacije, sportski kolektivi, privrednici, pojedinci su se digli na noge i pomažu, a sve ovo što se dešava samo je pokazatelj kako se uvijek moramo držati zajedno, ne samo u nesreći, već i u sreći, radosti i veselju”, istakao je napadač Manchester City.
Džeko je pozvao da se pomogne i ljudima u Srbiji, koji su također pogođeni strašnim poplavama, a njegova izjava izazvala je oduševljenje u srbijanskoj javnosti.
- malena i Jasna se ovo sviđa
0 korisnik(a) čita ovu temu
0 članova, 0 gostiju, 0 anonimnih korisnika