Skoči na sadržaj

 • twitter
 • youtube
 • googleplus
 • facebook

Foto
* * * * * 2 glasova

Horoskop,Numerologija,Astrologija


 • Please log in to reply
266 odgovora na ovu temu

#21 Belay_Danci

Belay_Danci

  Advanced Member

 • Moderators
 • 7,153 postova

Postirano 16 May 2014 - 12:38 AM

Osnovne karakteristike horoskopskih znakova

OVAN

JA PREDVODIM... to je osnovni moto ovog znaka. Pod vladavinom energičnog i moćnog Marsa, on predstavlja ego i volju u svom najosnovnijem smislu. Vođstvo mu je u krvi, najsrećniji je kada je sam sebi šef... a ako to već nije moguće onda će težiti po svaku cenu da nametne svoje mišljenje, jer je ono (naravno) jedino ispravno.
Ovnovi su strastveni i euforični ljudi, koji hoće sve i hoće to odmah. Ljubav je za njih slatka igra, kada se jednom odluče, napadaju nemilosrdno. Osvajaju na brzinu, tehnike zavođenja su za njih nepoznata materija, ali će vas sa zadovoljstvom loviti i uživati u tome. Ne očekujte nežne i romantične reči od ovih ljudi, oni će svojim postupcima pokazati da im je stalo do vas. 
Uspešni su u svim aktivnim zanimanjima – kao sportisti, hirurzi, policajci, istraživači, pevači, glumci...

Slabe tačke su im glava i oči, skloni su povredama i mogu imati probleme sa pritiskom.

BIK

JA IMAM... moto ljudi rođenih u ovom znaku. Pod uticajem su Venere, planete koja simbolizuje ljubav, lepotu, umetnost i uživanje. Pripadnici ovog znaka žele harmonične odnose i sigurnost u svojoj porodici i sa ljudima koji su im dragi. Užasno su istrajni i odlučni u svemu što rade, ali i štedljivi, pa u velikom broju slučajeva uspevaju sebi da obezbede ono što im je zaista bitno – materijalnu sigurnost i lagodan život. 
Kada je ljubav u pitanju, bikovi osvajaju ležernošću. Njihova osećanja su duboka i mirna, romantični su i senzualni, prosto neodoljivi. Mogli bi ih nazvati idealnim partnerima, jer daju srce, dušu i sva svoja zemaljska blaga onima koje vole. U priličnoj meri su verni, a mogu biti jako posesivni i ljubomorni.
Pošto im je materijalna sigurnost preokupacija, odlično će se snaći u svim poslovima koji su vezani za ekonomiju i finansije, kao i za ishranu. Vole umetnost, naročito muziku, i među njima ima dosta pevača. 

Slabe tačke su im grlo, vrat a često boluju i od bolesti koje su vezane za neumereno konzumiranje hrane i pića.

BLIZANCI

JA KOMUNICIRAM... osnovni moto Blizanaca, mada bi neki cinici to preveli kao – ja pričam, sve dok ima nekoga ko me sluša. Njima vlada planeta Merkur, koja označava intelekt, inteligenciju, hitrost i domišljatost. Blizanci su dvostruki znak, pa će ih jedni doživljavati kao površne pričalice, a drugi kao pametne i radoznale osobe. Vredni su, ali i prepredeni i lukavi, puni neiscrpne radosti i želje da se uvek oko njih nešto dešava, kao prijatelji nezamenljivi, velika vragolasta deca čak i u poznim godinama. 
U ljubavi znaju da budu pomalo površni, da u isto vreme ratuju na par frontova, jer – sve je zanimljivo i sve žele odjednom, osećanja su im ne naročito duboka. Teško ostaju verni baš iz tog razloga sto mrze monotoniju i jednoličnost i lako će se okrenuti za novom i zanimljivom osobom. Pošto su odlični retoričari, odgovaraju im poslovi u advokaturi, novinarstvu, kao profesori, trgovci, sva radna mesta koja su živa i u kontaktu sa ljudima.

Osetljive tačke su im pluća, ramena, ruke i nervi.

RAK

JA OSEĆAM... moto pripadnika ovog znaka, pod vladavinom Meseca. Ono što ih najbolje opisuje je emotivnost, naglašena intuicija, privrženost porodici i promenljiva raspoloženja. Vrlo su komplikovanog karaktera, veliki domaćini, bogatog unutrašnjeg života i mašte, umetnički nastrojeni. Veliki su radnici, ali ne preterano ambiciozni, marljivo i sa puno energije će uraditi svaki posao koji im se da. Dom i porodica su im izuzetno važni i sve će uraditi za njihovu dobrobit. 
U ljubavi su senzibilni, mazni, istinski romantičari, beskrajno se zaljubljuju i kada nađu osobu svog života do srži su joj odani i verni. Iako to ne pokazuju na prvi pogled, dubinski su ljubomorni i posesivni i iz svojih klešta ne puštaju baš tako lako. Treba im jak partner kome će lako prepustiti donošenje odluka u zajedničkom životu.
Od poslova im odgovara pisanje romana ili poezije (zbog ogromne količine osećanja koje nose u sebi) sve u vezi istorije, arheologije ili antikviteta, mogu biti divni kuvari ili poslastičari, a ni trgovina im nije strana.

Imaju osetljiv stomak, pluća, grudi, mokraćne organe.

LAV

JA KREIRAM... moto je lava, ali bi isto tako bilo tačno i da je JA HOĆU dovoljno. Jer to su lavovi, kraljevi, pod vladavinom Sunca, centra našeg sunčevog sistema. Pripadnici ovog znaka su originalni, kreativni, dinamični, velikodušni, samouvereni. Želja je i nepresušna potreba Lava da bude u centru pažnje. Oni su samouvereni, bučni, zabavni, ambiciozni. I pored svega toga, u njima ima neke detinje radosti koja osvaja u trenutku. Lav u ljubavi traži specifičnog partnera – njegova osoba mora imati sve – i fizičku lepotu, i otmenost, i dostojanstvo, i gracioznost, i obrazovanje – sve u svemu mora imati i pojavu i stav... jer jedino takva osoba može da stoji pored jednog kralja Lava. Kada se zaista zaljubi, onda je topao, otvoren, iskren i veoma veran.
Najbolje se snalaze kao direktori, šefovi, organizatori, na bilo kom rukovodećem položaju, ali su isto tako i odlični glumci, doktori ili političari. Gde god bili, šta god radili, ambicije ih teraju uvek i samo napred.

Slabe tačke što se zdravlja tiče su im srce, kičma i oči.

DEVICA

JA ANALIZIRAM.....moto je Devica, kojima vlada planeta Merkur i koja ih je obdarila perfekcionizmom, organizovanošću i analitičnošću. Na prvi pogled hladni kritičari, teško se prepuštaju emocijama, uzdržane. To su inteligentne i lepe osobe ali preterano oštre u kritikama i prema sebi i prema drugima. Organizovane, pravedne, uvek savršenog izgleda, ali stalno zabrinute zbog nekog problema koje samo one mogu da reše.
U ljubavi su nenametljive, čekaju da budu osvojene, zavode nenamerno tajanstvenošću i nedostupnošću. Za vezu sa Devicom je potrebno čelično strpljenje i nervi kao konopci. Emocijama teško dozvoljavaju da se razbuktaju iz straha da će biti povređene. Nisu proračunati, ali su izuzetno oprezni. Device su u priličnoj meri verne, ali samo kada su potpuno sigurne da su pronašle onu neku savršenu osobu za njih.
Diplomatija je jedan od poslova gde se savršeno snalaze, a u obzir dolaze i svi poslovi gde je analiza jako bitna – istraživači, lekari, naučnici, profesori, kao kritičari su nenadmašni, a idu im dobro i strani jezici.

Veliki hipohondri, skloni da pronalaze kod sebe simptome svih mogućih bolesti, ali realno slab stomak, probava, creva, žuč, bruh, želudac.

VAGA

JA ODMERAVAM... ili ti u prevodu cinika – neodlučna sam... osnovni je moto Vaga, pod vladavinom planete Venere, koja ih je usrećila lepotom, skladom, elegancijom. Pripadnici ovog znaka uvek su lepi, brižljivo doterani, sa naglašenom potrebom za ljubavlju, jer ne mogu da žive bez iste. Uvek teže harmoniji i simetriji u životu, večito odmeravajući šta i kako, pa zbog toga njihova naglašena neodlučnost. 
Iako se na prvi pogled to ne bi reklo, pripadnici ovog znaka su duboko emotivni, traže da budu voljeni, maženi, da im se pokazuje ljubav, romantični su. Verne su sve dok se osećaju voljeno i sigurno sa partnerom, ako se razočaraju u stanju su da vrate milo za drago prevarom.
Vage mogu biti odlični glumci, umetnici, sva zanimanja vezana za kulturu, lepotu i umetnost im idu od ruke, a isto tako i advokatura i diplomatija.

Što se zdravlja tiče, slabe tačke su im bubrezi, vene, nervi, a imaju i jako osetljivu kožu i mogu biti sklone migrenama.

ŠKORPIJA

JA ŽELIM... time se vode Škorpije. Njima vladaju Pluton i Mars, što ovim ljudima daje borbenost, neustrašivost, energičnost i mudrost. To su hrabre, smele i neustrašive osobe, pune strasti, želje za rizikom, ali i posesivne, osvetoljubive i ljubomorne. Izuzetno inteligentne i intuitivne, svoj mozak koriste kao ubojito oružje, uporne u ostvarivanju svojih ciljeva, pa makar i na svoju štetu. 
Kada je ljubav u pitanju, magnetski su privlačne za suprotan pol, osvajaju pogledom koji hipnotiše, prodire i zavodi. Kada vole, vole do krajnjih granica, strasno, intenzivno, ovo je najseksualniji znak. Verni su, ali to isto očekuju i od partnera, na najmanji sumnjivi nagoveštaj postaju užasno posesivni i ljubomorni i vraćaju istom merom. Najbolje se snalaze u profesijama vezanim za bankarstvo, vojsku, policiju, odlični su hirurzi, detektivi, istraživači, a mogu biti i dobri glumci i pisci.

Zdravlje im je generalno snažno, problemi postoje samo sa reproduktivnim organima, a mogu obolevati i od groznica, virusnih infekcija i upala.

STRELAC

JA SHVATAM... moto je Strelčeva, kojima vlada planeta Jupiter, koja ih je obdarila optimizmom, smelošću, direktnošću, to su vesele i društvene osobe, velikodušne i humane. Duhoviti su i plemeniti, ne podnose neiskrenost, to su večiti putnici koje privlače daljine i avantura. Nisu zlonamerni, ali će svakom sasuti istinu u lice. Um im je briljantan, ali njihov večiti optimizam zna da ih uvuče u riskantne poduhvate. U ljubavi nisu neiskreni, ali se jako teško zadržavaju samo kraj jedne osobe. Sloboda im je neophodna, vole raznovrsnost i jako često će biti u paralelnim vezama. Kada se iskreno zaljube, u stanju su da se u potpunosti promene zbog voljene osobe, tada postaju verni do maksimuma i bezrezervno veruju partneru. 
Zbog njihove ljubavi prema putovanjima odlični bi bili kao putopisci, ali se fenomenalno snalaze i kao novinari, glumci, inžinjeri, skloni su radu u humanitarnim i verskim ustanovama.

Zbog svoje sklonosti ka bavljenju sportom imaju uglavnom dobro zdravlje, ali slabi su im jetra, žuč, vrat, žlezde, a imaju često problema i sa imunim sistemom.

JARAC

JA GOSPODARIM... to je moto Jarčeva, kojima vlada sudbonosna planeta Saturn. To su sigurne, strpljive, uporne i vredne osobe, konzervativne i duboko ambiciozne. Oprezni su i rezervisani prema drugim osobama, ali su vrlo sposobni i poslovni. Svoju karijeru i svoj život grade polako ali sigurno i u stanju su da ostvare vrhunske rezultate i veliku materijalnu sigurnost. Opaki su protivnici i ne beže ni od čega.
U ljubavi teško pokazuju osećanja, teško se zagrevaju, ali kada se jednom iskreno zaljube pokazuju svoje najbolje osobine, jer su u stanju da voljenu osobu prate i u dobru i u zlu. Veoma su verni i odani, a neverstvo partnera ne praštaju. U duši su jako romantični, ali imaju veliki strah od pokazivanja osećanja, baš iz straha od razočarenja.
Uspešni su u politici, bankarstvu, ekonomiji, kao glumci i književnici. Pošto poštuju tradiciju, mogu da budu veoma uspešni istoričari ili arheolozi. Kojeg god posla da se prihvate, polako i uporno će graditi svoju karijeru. 

Kada je zdravlje u pitanju, osetljive tačke su im kosti, zubi, kolena, cirkulacija, a imaju sklonosti ka reumatizmu i artritisu.

VODOLIJA

JA ZNAM... moto je Vodolija, čiji su vladari Uran i Saturn. Pripadnici ovog znaka – čudni, divni i luckasti – najveći revolucionari, reformatori, pronalazači. Sanjari koji maštaju o nekom boljem svetu gde vlada jednakost, humanost, pravda i istina. Osobe kojima je neophodna sloboda i samostalnost, silne intuicije i bogate mašte. Originalni su, neuhvatljivi, veliki intelektualci, uvek deluju novo i neočekivano.
Pošto im je sloboda prioritet, teško se vezuju, ali ukoliko nađu osobu koja ima razumevanja za njihovu komplikovanu prirodu, postaju nežni i osećajni. Zaljubljive su prirode pa je vernost diskutabilna stvar kod njih, i ne vole da polažu račune partneru. Njihova radoznalost i želja da sve probaju zna da ih otera i u totalno promiskuitetno ponašanje.
Pošto poseduju veliku snagu uma i vole tehniku i sve tehničke novotarije, odlično se snalaze u svim poslovima vezanim za napredne i nove tehnologije, kao pronalazači, u poslovima vezanim za elektriku, avionski saobraćaj, kompjutere, inžinjerstvo. Izvrsni su političari, osnivaju nove pravce u umetnosti ili kreiraju nove modne trendove.

Slabe tačke su im srce, nervni sistem, koža, cirkulacija.

RIBE

JA VERUJEM... moto je pripadnika poslednjeg Zodijačkog znaka. Vladari su im planete Neptun i Jupiter koje im daju sklonost ka religiji, umetnosti, misticizmu, to su originalni ali u isto vreme zagonetni i tajanstveni ljudi. Veoma su skloni umetnosti, puni razumevanja i sažaljenja za nevolje drugih, magične i nesposobne da žive bez ljubavi. Melanholične su, stidljive, neshvaćene ali im ne manjka ambicije, upornosti i izdržljivosti. Ribe vole duboko i tiho, čežnjivo, romantično. Sklone su da idealizuju ljude koje vole, imaju veliko srce i ogromnu količinu ljubavi za onu neku idealnu osobu. Sentimentalni su, maštoviti, osećajni i privrženi i voljenu osobu neće povrediti ni mišlju, a kamoli delom. 
Odlične su u svim humanim profesijama, a naročito se ističu kao lekari, psiholozi, psihijatri. Pošto su dubinski privrženi umetnosti, mnoge Ribe su slikari, muzičari, fotografi, vajari.

Problemi sa zdravljem se javljaju kod stopala, nogu, pluća, kože.
 


Postirana slika


Preleti beskonačnost i pobedi vreme i maštu, ali nikad ne zaboravi kako se korača po zemlji ♥ Mika Antić ♥
Postirana slika Postirana slika


Postirana slika

#22 Ajme

Ajme

  Advanced Member

 • Members
 • ZnačkicaZnačkicaZnačkica
 • 1,900 postova

Postirano 16 May 2014 - 08:44 AM

JARAC

JA GOSPODARIM... to je moto Jarčeva, kojima vlada sudbonosna planeta Saturn. To su sigurne, strpljive, uporne i vredne osobe, konzervativne i duboko ambiciozne. Oprezni su i rezervisani prema drugim osobama, ali su vrlo sposobni i poslovni. Svoju karijeru i svoj život grade polako ali sigurno i u stanju su da ostvare vrhunske rezultate i veliku materijalnu sigurnost. Opaki su protivnici i ne beže ni od čega.
U ljubavi teško pokazuju osećanja, teško se zagrevaju, ali kada se jednom iskreno zaljube pokazuju svoje najbolje osobine, jer su u stanju da voljenu osobu prate i u dobru i u zlu. Veoma su verni i odani, a neverstvo partnera ne praštaju. U duši su jako romantični, ali imaju veliki strah od pokazivanja osećanja, baš iz straha od razočarenja.
Uspešni su u politici, bankarstvu, ekonomiji, kao glumci i književnici. Pošto poštuju tradiciju, mogu da budu veoma uspešni istoričari ili arheolozi. Kojeg god posla da se prihvate, polako i uporno će graditi svoju karijeru. 

 

E ovaj horoskop mi se jako sviđa :D 


 • Belay_Danci se ovo sviđa.
Slabi se osvećuju,jaki opraštaju,pametni ignorišu...

#23 Belay_Danci

Belay_Danci

  Advanced Member

 • Moderators
 • 7,153 postova

Postirano 16 May 2014 - 02:14 PM

Kako da iznervirate, a kako oraspoložite koji horoskopski znak

Šta treba da radite ako želite nekoga da iznervirate, a šta kada želite da mu vratite osmeh na lice? Evo šta o tome kažu zvezde.


iritantno.jpg
Ovan
Ako hoćete da iznervirate ovaj znak, dovoljno je da mu kažete da će nešto biti urađeno kasnije nego što je to Ovan očekivao. Ili, ako mu kažete da nešto ne zna. To će biti dovoljno.
Ako hoćete da oraspoložite Ovna, potrudite se da mu laskate kako je on najbolji (u bilo čemu). Ponekad zaista jeste. Ovnovi uglavnom imaju dosta samopouzdanja, ali vole da im se i verbalno potvrdi da su u nečemu dobri ili najbolji.
Bik
Ako hoćete da iznervirate Bika, dovoljno je da mu kažete da vas ne zanima šta radi, to će odmah protumačiti kao da Vam nije stalo do njega ili nje. Takođe, recite Biku da ne jede toliko slatkiša, da se ponaša preterano hedonistički. Onaj ko Biku brani da uživa mnogo ga nervira.
Ako hoćete da oraspoložite Bika pohvalite njegov ili njen izgled. Takođe, pohvalite i trud te osobe, recite joj da je vredna, na primer, da se divite koliko je predana poslu.
Blizanci
Ako hoćete da iznervirate ovaj znak dovoljno je da mu kažete da ne treba toliko da ogovara ljude. Takođe, recite Blizancu da i nije baš najpametniji na svetu, da mu ništa ne vrede sve te pročitane knjige. Rečenica: "Manje pričaj, više radi", izvode ih iz takta!
Ako hoćete da oraspoložite Blizance odvedite ih na "trač partiju", poklonite im omiljeni časopis ili neku dobru knjigu, svesku, olovku ili neki gedžet.
Rak
Ako želite da iznervirate ovaj znak, potrudite se da se mu ukažete na neke komplekse. "Nije dobro što si toliko vezna za porodicu", je rečenica koju nikako ne žele da prihvate, ali ni: "Trebalo bi da budeš tolerantniji prema drugima".
Ako želite da oraspoložite Raka, idite u njegovo "gnezdo", divite se kako je tamo sve lepo, ali ne menjajte previše njegove aktivnosti ili ustaljeni tok stvari.
Lav
Lav teško podnosi kada nije u centru pažnje. Pokušajte da ga zanemarite u društvu pa ćete videti šta će Vas snaći. Nemojte ga hvaliti, a ako krene da priča o vlastitim uspesima, prekinite da i recite da Vas to ne zanima, tako ćete ga sigurno mnogo iznervirati.
Ukoliko hoćete da oraspoložite Lava, samo ga pustite da se hvali i jedan monolog će biti dovoljan za njegov ego. Pohvalite njegovu kosu ili odeću, i osmeh velikodušnog Lava će vas ozariti.
Devica
Potrudite se da pričate što nepravilnije ili da govorite glasno. Još ako zakasnite na sastanak sa Devicom, sigurno ćete uzorkovati bes kod ovih osoba. Budite aljkavi, neorganizovani, ako želite da ih iznervirate.
Ukoliko želite da oraspoložite Devicu, pitajte je gde je kupila neki komad odeće, koja je preporuka za knjigu ili kako da se bolje organizujete. Nema boljeg savetnika.
Vaga
Ako želite da iznervirate Vagu, nemojte praviti kompromise. Potrudite se da se ne opterećujete onim što Vaga misli, nego kontrirajte. To će je izbaciti iz takta. Takođe, pritisnite Vagu da brzo donese odluku i videćete koliko će se izbezumiti.
Ukoliko želite da oraspoložite Vagu, budite fini, pokažite da ste spremni da se o svemu dogovorite, a nju obavezno uključite u svoje planove.
Škorpija
Potrudite se da ne pričate Škorpiji detalje koji je zanimaju. Gledajte da radite sve kako Vi hoćete i da se ne pravdate. Budite misteriozni i ne odgovarajte na pitanja čiji cilj da Vas ogole. To će baš iznervirati Škorpiju.
Ukoliko želite da oraspoložite Škorpiju potrudite se da joj udovoljite. Ne oduzimajte joj dragoceno slobodno vreme i ne postavljajte previše pitanja.
Strelac
Ukoliko želite da iznervirate Strelca recite mu da nešto mora da uradi, da odlaganja više nema. Recite Strelcu da je neodgovoran i neozbiljan. Dajte mu da završi neki dosadan posao. Neće biti srećan, nikako.
Ako želite da oraspoložite Strelca, dajte mu svu slobodu sveta da radi i stvara. Tako će postići najbolje moguće rezultate. Ili ga odvedite na neki put.
Jarac
Ukoliko želite da iznervirate Jarca, recite mu da ćete kasniti i da su rokovi za odradu nečeg odloženi ili pomereni za kasnije. Nemojte ga hvaliti. Recite mu da će manje raditi i da nema potrebe da ostaje duže na poslu. To će mu teško pasti.
Ukoliko želite da oraspoložite Jarca, onda ga pohvalite za urađeni posao, za bilo koji njegov ili njen upseh. Pustite Jarca da priča o svojim planovima, pokažite interesovanje za njegov ili njen "biznis plan".
Vodolija
Ako hoćete da Vodolija bude besna, recite joj da sedne i da ništa ne radi, da uspori. To joj se neće nikako svideti. Recite joj da nećete više da se viđate s njom toliko, da morate manje vremena da provodite u drženju ili zabavi, to joj neće nikako prijati.
Ako želite da oraspoložite Vodoliju, nemojte je iritirati nelogičnim izjavama i ne gušite njenu slobodu. Predložite neku šetnju, večernji izlazak, napunize kuću gostima.
Ribe
Potrudite se da se viđate sa osobom rođenom u ovom znaku ujutru, po mogućstvu subotom i nedeljom, ako želite da je nervirate. Potrudite se da idete na Vaše omiljeno mesto, a ne da se dogovarate oko izlaska. Pričajte o zdravom životu, terajte Ribu da se zdravo hrani i tako je iznervirajte. Zdrav život ih apsolutno ne zanima.

Ako želite da oraspoložite ovaj znak, otvorite flašu omiljenog pića, ili odvedite Ribu na dvosatno ćaskanje uz kaficu, opuštanje u bioskopu. Budite usporeni, fini, opušteni. Ništa ne brzajte. 


 • Odri i Malla se ovo sviđa
Postirana slika


Preleti beskonačnost i pobedi vreme i maštu, ali nikad ne zaboravi kako se korača po zemlji ♥ Mika Antić ♥
Postirana slika Postirana slika


Postirana slika

#24 lejla

lejla

  Advanced Member

 • Members
 • ZnačkicaZnačkicaZnačkica
 • 255 postova

Postirano 17 May 2014 - 07:04 AM

Horoskop otkriva kakve djevojke voli

Na osnovu horskopskog znaka možete da otkrijete koje djevojke mu se sviđaju. Prema tome otkrijte koji je znak u horoskopu i saznajte kakve djevojke mu se sviđaju.
 

5619_big.jpg

Ovan – voli ženstvene djevojke. Također mu je jako bitno da djevojka može komunicirati sa muškim društvom.

Bik – ovom horoskopskom znaku jako je bitno da djevojka ima stila. Također vole žene koje su marljive i koje ih nikada neće pokušavati napraviti ljubomornim.

Blizanci – vole žene koje će se uvijek truditi da ih iznova iznenade. Također jako im je bitno da žena ima smisao za humor i da je pozitivna.

Rak – vole žene koje cijene porodični život. Najlakše ćete ga zadovoljiti ako pokažete da cijenite svoju porodicu. Vole žene koje znaju raspologati sa novcem.

Lav – zanimaju ih žene koje mogu da razumiju njegovu strast za uspjehom u životu. Jako mu je bitno da mu žena njegovog života uvijek laska i ohrabruje ga. 

Djevica – vole žene koje će u svakoj situaciji pokazati razumjevanje za njihov intelekt. Jako im je bitno da je žena strpljiva i da je privržena.

Vaga – prije svega jako im je bitno da djevojka sa kojom se zabavljaju ima fizičku ljepotu, pa tek nakon toga traže druge vrline kod nje. Vole talentovane djevojke koje znaju da šarmiraju svakoga sa kim se nađu u društvu.

Škorpija – kod partnerice cijene vjernost. Također jako im je bitno da djevojka sa kojom su u vezi voli seks. Jako im je stao do novca, pa tako i djevojke koje im se sviđaju uglavnom trebaju da imaju dosta novca.

Strijelac – vole djevojke koje na život gledaju sa vedrije strane. Jako mu je bitna sloboda i povjerenje.

Jarac – voli ambiciozne žene koje vole isto tako ambiciozne muškarce. Jako im je bitno kako se njihova djevojka ponaša u društvu.

Vodenjak – vole starije i iskusnije žene koje imaju razumjevanja za njegova česta sanjarenje i sklonost ka tišini. Ne vole pritisak.

Ribe – vole osobe koje se bez mnogo muke znaju snaći sa raznim nevoljama u životu. Vole samopouzdane ljude, jer su i sami takvi.


 • Odri i Malla se ovo sviđa

#25 Romana

Romana

  Advanced Member

 • Members
 • ZnačkicaZnačkicaZnačkica
 • 1,108 postova

Postirano 18 May 2014 - 02:54 PM

Šta otkriva izraz vašeg lica?

 

yay-6016290-digital_1400148255_300x200.j

 

OVAN – Veseo izraz njegovog lica ne mora ništa da znači, kao ni to što je mladolik i u zrelijim godinama. Ako je žensko, ponekad to radi zahvaljujući svom seksipilu, a ukoliko je muškarac, tada vas od njegovog prodornog pogleda pomalo podilazi jeza, jer deluje nekako opasno, a s druge strane, kao neko za koga niste baš sigurni šta mu se to mota po glavi. I kad je muškobanjasta, žena OVan imponuje svojim polemičkim stavom koji prosto čitate na njenom licu.

BIK – Tako je ležeran, opušten i duhovit, ali i muževan, a njegov prodoran pogled ume da vas obori s nogu. Izraz njegovog lica kao da vam govori da ste pored njega zaštićeni i zato ne treba da vas zavara ležerna boemština koja izbija iz njegovog vragolastog ili zanosnog pogleda. Jer, kad Bik progovori, više od njegovih očiju, govori boja njegovog glasa, tako prijatna i tako umirujuća, da se uz njega osećate ušuškani i sigurni kao malo dete.

BLIZANCI – I kad deluje mladalački, Blizanci su i te kako proračunati i racionalni. Ako pokušava da deluje kao Kruela iz 'Sto i jednog dalmatinca', ipak se iza takvog imidža krije osetljiva devojčica koja nikada neće odrasti. Priča mnogo, ali najmanje o sebi. Ukoliko deluje kao 'fam fatal', i to je smišljena maska kojom pokušava da zaštiti svoju pravu prirodu osobe nedorasle emotivnim izazovima.

RAK – Njegov dečački izgled, čak i kad ima 'bejbi fejs', ili mu se kosa već proredila, ne treba da vas zavara. Mazan i stidljiv Rak osvaja upravo tajanstvenošću i zaštitničkim stavom kojim će vas razoružati već na prvi pogled. Jer, on pleni, bilo da je mačo ili mamin sin, a Račica tako ljubazna, lepa, nežna i puna razumevanja, sa obrazima kao pun Mesec, izaziva upravo ono što želi - vašu želju da je zaštitite, a posle će ona lako s vama.

LAV – Izraz njenog lica odaje rođenu glumicu, jer ona je atraktivna, vesela i teško da će ostati neprimećena, a ukoliko je ne primete - i dalje će glumiti. Sva je doterana i 'fensi', a iz kuće ne izlazi nenašminkana ili bez frizure, a i zašto bi kad ima tako gustu kosu. Vragolast pogled njenih okruglih očiju razoružava vas na prvi pogled, dok gospodin Lav zaista ima nečeg gospodstvenog u izrazu lica koji kao da govori koliko je dominantan, ponosan i dostojanstven.

DEVICA – Njenim otmenim, duguljastim licem dominira tajanstven, ali ispitivački pogled. Kao u bajci, ume da se preobrazi iz ružnog pačeta u gracioznog labuda, i kad ima lepu frizuru, misli da je sebi ulepšala život. Muškarcu Devici nije bitno šta o njegovom izgledu misle drugi, ali izraz njegovog lica odaje pristojnog i raspoloženog dečaka, mada prodoran pogled i muževan izraz lica uglavnom otkrivaju intelektualnu i dinamičnu prirodu.

VAGA – Izraz njenog lica otkriva uglavnom ono što Vaga želi da pokaže drugima, odnosno njen imidž u javnosti, bilo da je hladna 'hičkokovska' plavuša ili zavodljiva crnka. Mnogo drži do izgleda, zbog kojeg se često nađe u centru pažnje, čemu doprinosi i Vagina mladolikost, i često naglašene muževne crte kod muškarca Vage.

ŠKORPIJA – Njenim licem dominiraju oči i prodoran pogled koji ne otkriva osećanja, pa žena Škorpija često deluje vrlo zavodljivo, čak i bez šminke, bilo da je izrazita crnka ili platinasta plavuša. Muževan izgled muškarca Škorpije nije samo njegov imidž nego je on zaista takav, pogotovo ako je crnokos ili tamnijeg tena, a ukoliko je svetlokos, deluje nekako otmenije, jer njegov izraz lica odaje jaku harizmu.

STRELAC – Iako je uglavnom nasmejan, muževan izraz njegovog lica odaje simpatičnu prirodu, što ga čini popularnim u društvu. Postoji nešto otmeno u crtama njegovog lica, bez obzira što često rano počinje da gubi kosu. Iako ne deluje toliko krhko, niti nežno, žena Strelac često ima svoj nedokučiv izraz lica iza kojeg se obično kriju njena maštanja o putovanjima, ili bilo kakvom lepom načinu na koji može da pobegne od stvarnosti.

JARAC – Njen pogled ne otkriva mnogo, više je ispitivački, mada zna da bude i pomalo nestašan. Godine joj više donose nego odnose, pa dugo zadržava mladalački izgled, naročito zbog lepe kose ili nečeg istočnjačkog u izrazu lica. Iako muškarac Jarac deluje hladno, zbog prodornog pogleda, s godinama deluje mlađe, ali rano počinje da kuburi s kosom koja se proređuje.

VODOLIJA – Izraz njenog lica ostavlja utisak tajanstvene osobe s kojom se nije poželjno poigravati, ma kako društvena bila, ali ipak voli da je svi primete. Nešto intrigantno i pronicljivo u njenom pogledu čini je još zanimljivijom, nekako autentičnom i kad nije lepa po klasičnim merilima. Deluje pomalo rasejano, a ništa joj ne može promaći, jer sve primećuje, a ćuti.

RIBE – Njihov pogled, baš kao i izraz lica, dosta skriva, ali i mnogo govori, iako je nedokučiv, bez obzira da li im je kosa razbarušena ili zalizana, jer muške Ribe samo prividno ne drže do izgleda. Kad gledate njihove lepe izražajne oči i zanos u tajanstvenom pogledu, pogotovo ženskih pripadnika znaka, jasno vam je koliko je ona ženstvena, senzualna i graciozna i po izgledu i po ponašanju.#26 malena

malena

  Advanced Member

 • Moderators
 • 4,817 postova

Postirano 20 May 2014 - 12:53 PM

DIKTATORI RODJENI U ZNAKU BIKA

 

Svako od nas poznaje nekog Bika koji voli da naređuje i da njegova uvek bude poslednja. Možda ćete tu osobu bolje shvatiti pošto pročitate ovu listu.

 

1. Adolf Hitler

Hitler je rođen 20. aprila 1889. godine, na samoj granici Ovna i Bika, ali je generalno prihvaćeno da je najveći zlotvor dvadesetog veka bio Bik u horoskopu. Navodno nije ni pio ni pušio, ali je bio veliki tabletoman. Prema jednom poznatom dokumentarcu, preživeo je 42 atentata.

 

 

Citat 1: „Svaki savez čiji cilj nije rat je besmislen i beskoristan.“

Citat 2: „Čovečanstvo napreduje kroz večnu borbu i propašće jedino u slučaju večnog mira.“

 

2. Pol Pot

Lider Crvenih Kmera rođen je pred kraj boravka Sunca u Biku, 19. maja 1925. godine. Njegovo pravo ime bilo je Salot Sar, a jedna od teorija njegovog pseudonima kaže da on predstavlja skraćenicu sintagme „politički potencijal“. Pol Pot je bio odgovoran za smrt nekoliko miliona ljudi tokom četiri godine na funkciji premijera Kambodže. Kultni bend Dead Kennedys opevao je tadašnje stanje u ovoj zemlji u svom velikom hitu Holiday in Cambodia.

 

Citat: „Pošto ovaj čovek više nije od koristi, ništa ne dobijamo ako nastavi da živi i ništa ne gubimo ako umre.“

 

3. Josip Broz Tito

Iako je slavio rođendan 25. maja, Tito je zapravo rođen 7. maja 1892. godine, što znači da nije bio Blizanac nego Bik. Njegov „drugi rođendan“ slavio se kao Dan mladosti, a prevagnuo je nad pravim kao datum obeležavanja neuspelog nacističkog pokušaja da mu oduzmu život 1944. godine. Njegova sahrana je najposećenija državna sahrana ikada. Predsednik Zambije Kenet Kaunda (takođe Bik) tada je plakao kao malo dete.

 

Bikovi se druže - kraljica Elizabeta i TitoBikovi se druže - kraljica Elizabeta i Tito

Citat: „Nemojmo se držati zakona kao pijan plota.“

 

4. Sadam Husein

Sadam Husein je takođe rođen u znaku Bika 28. aprila 1937. godine, i to u Tikritu, mestu u kome se takođe rodio veliki muslimanski vojskovođa Saladin. Sadam je imao preko dvadeset predsedničkih palata, a omiljeni film bio mu je, pogađajte – The Godfather. Takođe je napisao nekoliko romana pod pseudonimom Onaj koji je ovo napisao.

 

Citat: „Bagdad je odlučan da natera Mongole našeg doba da počine samoubistvo na našim kapijama.“

 

5. Hosni Mubarak

Rođen u znaku Bika 4. maja 1928. godine, Hosni Mubarak je pune tri decenije bio predsednik Egipta. Na vlast je došao posle ubistva svog prethodnika Anvara el Sadata od strane islamskih fundamentalista. Bio je poznat po čestim smenjivanjima ministara zbog najmanjih prekršaja, a kasnije i po korupciji. Mediji u Egiptu su ga često poredili sa faraonima zbog autoritativnog vladanja i ipak osujećenog plana da ga na poziciji predsednika države nasledi sin Gamal.

 

Citat: „Moj cilj nikada nije bio da težim sili i dođem na vlast.“

 

Još neki Bikovi manje-više sličnog mentaliteta:

Hirohito (nemilosrdni japanski car za vreme Drugog svetskog rata)

Hari Truman (bombardovao Hirošimu i Nagasaki)

Nikolo Makijaveli (rekao da cilj opravdava sredstva)

Kraljica Elizabeta II

Ho Ši Min

Vladimir Iljič Lenjin

Katarina Velika

 

Bik-660x660.png


 • AMI se ovo sviđa.
Dovoljno sam jaka da drugima ne pokazujem kako mi je.....!!!

#27 Belay_Danci

Belay_Danci

  Advanced Member

 • Moderators
 • 7,153 postova

Postirano 22 May 2014 - 02:00 PM

Kako koji horoskopski znak vara

 Proverite da li su Blizanci zaista švaleri, koliko se lako Bikovi odlučuju na prevaru ili šta vam nikada neće oprostiti jedna Devica

 

OVAN

OVAN ON – Kad on vara, to vrlo brzo saznaju svi iz njegove najbliže okoline, pošto Ovan voli da se hvali svojim uspesima kod suprotnog pola. On već zna da je muževan i uporan, a drzak i nametljiv postaje kada mu je potrebno više vremena da vas ubedi koliko je - neodoljiv. Ako partnerka posumnja u njegovu vernost, pravdaće se kako nijednu nije imao nameru da osvoji, već je bilo – obrnuto. Kad se zaljubi, brzopleto prekida čak i dugogodišnju vezu, jer nema strpljenja da razmišlja ni o svojim postupcima, ni o njihovim posledicama.

OVAN ONA – Ona lako poklekne kada se "namesti situacija" u društvu šarmantnog i duhovitog muškarca kojeg će Ovnica kasnije opisati kao glavnog "krivca" za sve što se desilo između njih. Ako posumnja u partnerovu vernost, požuriće da mu vrati milo za drago, ali tada joj se lako može desiti da upadne u zamku sopstvenih prevara i - zaljubi se. Ipak, znatiželja i nemiran duh mogu je ponovo odvući u naručje bivšeg partnera sa kojim će pokušati da raspali staru strast, ali i da prevari aktuelnog partnera.

 

BIK

BIK ON – Iako važi za jednog od najvećih ljubavnika Zodijaka, Bik je za divno čudo prilično veran, jer ne voli da menja svoje navike, niti da ugrožava svoju emocionalni mir. Međutim, želja za uživanjem u svemu što je lepo, dovodi ga u situacije kada ne može da odoli, mada će se potruditi da vi to nikada ne saznate. Muškarac Bik će i u zabranjenoj vezi (kao uostalom u svemu) dobro pripremiti teren, ne ostavljajući mesta sumnjama, jer neće ni po koju cenu ugroziti dugogodišnju partnerku ili porodicu.

BIK ONA – Teško da će ona poželeti da vas prevari, ako ste joj u svemu potaman što znači emotivno, erotski i - finansijski. Ako odmah ne ispunite sva njena očekivanja, žena Bik će strpljivo čekati da se to desi, jer vas je ona izabrala da budete njen i – samo njen muškarac. Čak i ako bi saznala da to niste, oprostiće vam prevaru, ukoliko ona ili porodica, ni u jednom trenutku nisu bili ugroženi. Ukoliko oseti da bežite na drugu stranu, boriće se svim silama da vas vrati tamo gde vam je mesto – kraj nje. Ako se žena Bik odluči za drugog, znači da ste je vi, koji ste za nju uvek bili prvi i jedini - zaista razočarali.

 

BLIZANCI

BLIZANCI ON – Mada vlada mišljenje da su muškarci Blizanci neprevaziđeni švaleri, često je situacija obrnuta: njihova neutoljiva želja za komunikacijom sa srodnom dušom, može ih odvući u tuđ krevet, iako to nije bila njihova prvobitna namera. Srećom, Blizanci ne planiraju prevaru, pa se čak ni ne svete partnerki, ako posumnjaju u njenu vernost. Muškarcima Blizancima, preljuba se jednostavno desi, a kako došla, tako i prošla, jer oni neće dozvoliti da druga strana pati. Ako ipak sazna, ubediće je da ne treba da veruje ni zlim jezicima, pa čak ni svojim očima, već samo njemu.

BLIZANCI ONA – Slično je i sa ženama Blizancima koje će se rado zaklinjati na vernost (na rečima), ali će to obećanje malo teže ispuniti (na delu), jer ima toliko zanimljivih osoba koje ona upoznaje svaki dan i toliko situacija koje za nju predstavljaju izazov kao - nepročitana knjiga. Do problema može doći kada se pojavi više takvih "knjiga" u isto vreme, jer tada žena Blizanac može pobrkati poruke na mobilnom, brojeve telefona i osobe sa kojima je u vezi. Pa i tada će se, kao mačka, dočekati na sve četiri noge!

 

RAK

RAK ON – Ukoliko ga dovoljno mazite kod kuće i spremate mu njegova omiljena jela, ne propuštajući priliku da naglasite kako se brakovi na današnje vreme raspadaju kao mehuri od sapunice, muškarac Rak biće vam odan. Može se ipak desiti da "padne" na nekoga kome je potrebno više nežnosti, brige i zaštite nego njemu ili na nekoga ko mu se požali da ima tako veliki problem koji samo muškarac Rak može svojom upornošću da reši, a svojom osetljivom dušom - da prepozna. Ipak, kao verna kuca, muškarac Rak, uvek se vraća kući.

RAK ONA – Ona je toliko zauzeta zavirivanjem u tuđa dvorišta i komentarisanjem tuđih veza i brakova, da neće odmah ni shvatiti ozbiljno bilo čije udvaranje, zavođenje ili pokušaj osvajanja, jer oklop žene Račice je skoro neprobojan. Može je eventualno zaintrigirati neko koga će iskoristiti, kako bi se osvetila partneru koji je nju prevario ili se može desiti da nakratko "posrne", ukoliko ne dobija dovoljnu količinu pažnje od svog partnera kod kuće. Tako će zbog urođene potrebe za zabadanjem nosa u tuđe (a ne svoje) probleme, žena Račica delovati tako - bezgrešno.

LAV

LAV ON –Njemu do te mere prijaju pažnja i aplauz drugih da mu je teško da odoli "zovu divljine" koji muškarac Lav vrlo lako prepoznaje u ženskim očima. Sve prija njegovoj sujeti i potrebi da zadivi žene svojim kavaljerskim ponašanjem, tako da on čak smatra da im čini uslugu time što im dopušta da budu u vezi sa njim. Jer, Lav je izbirljiv, pa bez obzira na broj obožavateljki, ume da stavi tačku, istog trenutka kad shvati da je on plen, a ne lovac. Ne podnosi banalne, ni muškobanjaste žene i retko će spustiti kriterijume ispod svog nivoa. Otrpeće ogovaranja, pošto mu je stalo do porodice i partnerke, iako mu je bila neverna.

LAV ONA – Pošto odlično ume da organizuje i sebe i druge, žena Lavica će se u dovoljnoj meri posvetiti partneru, tako da on uopšte neće posumnjati da nju interesuje neko drugi. Ali, pošto Lavica nikad nije dovoljno mažena, pažena i obožavana, ona će rizikovati da se viđa sa muškarcem koji je dovoljno fascinira i koji joj dovoljno imponuje, mada najčešće ostaje verna, zbog ponosa. Ako ste vi prevarili nju, teško da će vam oprostiti, ukoliko su svi oko nje već saznali: ostaviće vas, jer Lavica uglavnom nema ni želju, ni potrebu za osvetom.


DEVICA

DEVICA ON – Iako generalno drži do vernosti kako svoje tako i partnerkine, muškarac Devica dođe u situaciju, naročito u zrelijim godinama, kada sve oko sebe iznenadi: svoju ženu poštuje, ali tuđu predstavlja kao trofej, najviše zbog toga što će ga prijatelji posle tapšati po ramenu, potajno mu zavideći. Baš zato što niko od njega to ne očekuje, on će želeti da pokaže kako je moguće da i on bude zavodnik. Dugo i džentlmenski krije tajnu vezu u koju se najčešće upušta sa koleginicom na poslu, mada okolina teško primećuje da između njih nešto ima.

DEVICA ONA – I kada joj se desi da poželi zabranjeno voće (a dešava joj se češće, nego što bi se moglo pretpostaviti), žena Devica vam to ni za živu glavu neće priznati. Samo ako bude sigurna da se dobro sakrila od očiju javnosti i da njen dobar glas i položaj nisu dovedeni u pitanje, žena Devica neće odoleti iskušenju. Ali ne bilo s kim, niti bilo kad, već sa osobom čiji status i upornost predstavljaju dovoljno jak afrodizijak za njeno "iskakanje iz šina", mada joj neće biti svejedno šta će on posle misliti o njoj. Ako je ona prevarena, prašta jer ne želi da se nervira i gubi status u vezi. 


VAGA

VAGA ON – On će bez problema zasesti na dve stolice, ukoliko oseti da izaziva divljenje žene koju je šarmirao na svoj nonšalantni, pomalo dečački način. Još bolje ako ih ima više, jer mu tada njegova supruga ili devojka neće moći tako lako da udje u trag. A pošto je poznat kao veliki šarmer kojem suprotni pol teško odoleva, muškarac Vaga će se snaći i diplomatski izvući iz neprijatne situacije, jer na svoj neodoljivi način ume da iznudi oproštaj od one kod koje je zabrljao. Imponuju mu žene koje znaju šta hoće, mada ni to nije garancija da će ostati veran. Ako je on prevarena strana, prašta, čak ne želi ni da čuje istinu, jer lakše podnosi lepo upakovanu laž.

VAGA ONA – Ona je slaba na komplimente, laskanje, obožavanje koje vidi u muškim očima, izjave ljubavi i slične poteze kojima jedan iskusan zavodnik barata kao od šale, pa deluje da će Vagica pasti pred njim kao snoplje. Ali, čim primeti da joj se udvarač suviše približio, ne ostavljajući joj "maneverski prostor", žena Vaga će početi da izmiče: pošto prosečnom osvajaču to deluje kao da ona "tvrdi pazar", samo će se još više zagrejati. Kada je zapostavljena, a pojavi se jedan takav, više uporan, nego atraktivan zavodnik, žena Vaga će mu se okrenuti, a posle gledati kako da se izmigolji (praveći se kao da se ništa nije desilo), jer ne želi da je ogovaraju.

 

ŠKORPIJA

ŠKORPIJA ON – Iako ga bije glas najvećeg među zavodnicima, on retko vara zabave radi, već ga žena uvek mora zaintrigirati svojim držanjem, stavom, ponašanjem i naravno izgledom, mada bi se pre moglo reći seksipilom koji ima ili nema. Ako ga nema, ništa joj ne vredi, sve i da umire da bude sa njim, jer muškarac Škorpija ne udara recke, reda radi. I što je najvažnije, taj veliki zavodnik kome je dovoljno da ženu pogleda i dodirne, pa da ona počne da prede, gubi tu svoju zavodničku moć, ako se zaljubi. A to se nikad ne zna, pa zato muškarca Škorpiju više držite u neizvesnosti, a manje uverenog da vas je u potpunosti ovojio. Čak i kada jeste.

ŠKORPIJA ONA – Uvek ćete sumnjati, ali retko kad ćete moći da dokažete da li vam je i kada žena Škorpija bila neverna. Jer, ona krije svoju neveru kao zmija noge, smatrajući takav čin toliko intimnim da nema svrhe o njemu pričati. Zato se neće nikad braniti, ni trpeti bilo čije napade, jer ona zna da je morala da utoli svoju požudu ili strasni poriv prema muškarcima koje lako osvaja. I isto tako lako odbacuje. Pa, čemu onda priče, kada ona nikada neće moći da odoli onome što je jače od nje - pričama o okultnom i erotskom spoju koji oseti kod muškarca kome nerado (plašeći se neuspeha) pokazuje osećanja. Jer, njoj je jasno da će, ako pokaže ljubomoru, izgubiti kontrolu, a tada neće moći da eliminiše ni (eventualnu) suparnicu.

 

STRELAC

STRELAC ON – On vodi na listi najmanje vernih među muškarcima što muškarac Strelac (zbog prirode pola kojem pripada ili nadmoći koju oseća zbog nesumnjive popularnosti među ženama) - doživljava kao svoju vrlinu. Zato će se on, pogotovo u sredinama u kojima je muškarcima sve dozvoljeno i unapred oprošteno, čak rado i pohvaliti svojim osvajačkim uspesima kod suprotnog pola. Potajno priželjkuje da ga njegova partnerka razume, čak i podrži, ako sazna da je bio neveran i ostane uz njega što se kosi sa uobičajenim poimanjem braka ili emotivne veze. Za uzvrat, nema toga što on za nju neće učiniti i uzdići je, najviše u sospstvenim očima. Čak i ako ona njega prevari, neće se buniti, ma kako licemerno to delovalo, ali on će tako samo imati adut više u svojim rukama.

STRELAC ONA – Mada, takoreći rame uz rame sa Vodolijama, spada među najslobodoumnije znakove Zodijaka, žena Strelac vam nikada neće nametati svoja moralna načela, stavove, ni ponašanje u ljubavnoj vezi. Ali će se ponašati onako kako njoj odgovara, ne smatrajući da ikome treba da polaže račune. Pošto partnera uvek doživljava kao nekoga sa kojim je ravnopravna u svakom pogledu, žena Strelac će i ulazak u vezu sa dugogodišnjim prijateljem doživeti kao nešto najnormalnije što je moglo da joj se desi. Dovoljno je što je on u njoj prepoznao i naglasio njene vrline, uzvišen duh i požrtvovanu prirodu koja niti traži, niti očekuje protivuslugu, da se žar ispod pepela razgori, rasplamsa i pretvori u živu vatru.

JARAC

JARAC ON – Na listi najodanijih među muškarcima, pri samom vrhu, nalazi se Jarac koji je prosto rođen da bude veran. Bira partnerku za vezu ili brak, prezire neverstvo, ali će dugo da trpi njene prevare, ako je zaljubljen. Strast u njemu, ipak može raspaliti žena potpuno suprotna emotivnom idealu koji čuva u sebi kao svetinju: slobodnih shvatanja, vesela, bučna, i strasna dovoljno da izbaci iz ravnoteže starog Jarca i oslobodi ga njegovih kompleksa. Kod mlađih muškaraca rođenih u ovom znaku koji su po pravilu stidljivi , ali radoznali, obično će starija partnerka, taktična, vešta i strpljiva, umeti da izazove buru emocija i provalu strasti.

JARAC ONA – Iako važi za jedan od najvernijih znakova, ne znači da žena Jarac, pod utiskom muškarca koji, po njoj zaslužuje divljenje, neće popustiti pred njegovom upornošću. Ponekad čak nije presudna ni upornost, koliko njena procena da koliko on, toliko i ona može sebi dozvoliti da bude zadivljena i intelektualno stimulisana, jer sve ide iz glave: godiće joj da sluša muškarca koji joj priča kako je ona izuzetna u svakom pogledu, ne samo u vizuelnom smislu. Pošto je žena Jarac uverena da svako zašto ima svoje zato, a ona ionako stalno drži gard prema muškarcima, svoju prevaru neće ni doživeti kao klasično neverstvo. Ako nju partner prevari, ne prašta, ali se ni ne sveti.

 

VODOLIJA

VODOLIJA ON – Pošto on misli kako može da radi sve što poželi i sa kim poželi, samo je pitanje trenutka kada će to proći kroz njegovu glavu: možda baš onda kada ste mu postavili neki uslov ili zabranu. Ako primetite promenu u njegovom ponašanju koje varira od umiljavanja preko rastuće nervoze do blage histerije, onda se možda još koleba; ako mudro ćuti i smeška se, to već treba da vam bude signal za opasnost, iako ne mora ništa da znači – kod muškarca Vodolije se nikad ne zna ono što je kod drugih jasno na prvi pogled, uključujući i prevaru. Prašta nevernoj partnerki, a zaboravlja samo ako ga je prevarila kada se on već ohladio, pa čak može nastaviti da bude u prijateljskom odnosu i sa njom i - sa njim.

VODOLIJA ONA – Pošto smatra da je njoj dopušteno sve što i muškarcima, jer ona ne priznaje polne predrasude, a gotovo nikad ne uhodi, niti proverava svog partnera, žena Vodolija deluje kao - lak plen. Njena ležerna nesputanost i flertovanje predstavljaju direktan poziv za zavodnike i osvajače, pa čak i one koji bi samo da budu u njenom društvu. E, tu će već naići na tanak led, tvrd zid ili će jednostavno biti zatečeni njenom reakcijom koja će biti sve, samo ne prihvatanje. Ona se upušta u vezu kada ona oseti da to želi i sa kim ona želi, uz muziku, piće i priču koja njoj prija, pa čak neće ni imati grižu savesti da ikoga vara. Zato teško pristaje na klasičnu vezu i nerado ulazi u brak, jer u njima ima suviše pravila, suviše obaveza, pa je čak ni rođenje deteta ne mora naterati da se predomisli.


RIBE

RIBE ON – Da li on i kako vara možda i nije toliko važno, koliko njegova potreba da vas razuveri i rasprši sve vaše sumnje da to može biti istina. Pošto bi on vama oprostio kada biste ga prevarili, to isto očekuje i od vas - da njegovo neverstvo jednostavno ignorišete. Jer on ne vara sa predumišljajem, već zato što mu se žene nameću, kada ga vide tako smotanog i tako zbunjenog što može delovati vrlo simpatično. Muškarac u znaku Riba će se pošteno potruditi kako bi vas ubedio da verujete njemu, a ne zlim jezicima. Ma koliko da mu imponuje vaša ljubomora, briga ili sumnja, ipak mu je najvažnije da verujete samo njemu, pa makar to bilo samo u vaša četiri zida.

RIBE ONA – Iako glumi da je neosvojiva tvrđava, žena Riba priželjkuje, makar u snovima ili u mašti, zavodnika koji će je osvajati natenane, tiho i romantično. Zato ona ume dugo da bude zaljubljena, a da to ne pokaže. Priželjkuje da bude zavedena, a kada joj se zavodnik približi, beži, izmiče, sve nadajući se da će je on kad tad uhvatiti u svoju opasnu mrežu punu erotskih uzbuđenja. Teško ostaje verna, jer je jako emotivna i ranjiva, pa je partner lako povredi (često i ne znajući da je to učinio), a kada se to desi, žena u znaku Riba potražiće utehu u drugom muškarcu, uvek boljem i uvek jačem od onog koji ju je povredio, jer njoj je važno da ga tako doživljava.


Postirana slika


Preleti beskonačnost i pobedi vreme i maštu, ali nikad ne zaboravi kako se korača po zemlji ♥ Mika Antić ♥
Postirana slika Postirana slika


Postirana slika

#28 ********

********

  Advanced Member

 • Members
 • ZnačkicaZnačkicaZnačkica
 • 492 postova

Postirano 23 May 2014 - 09:00 PM

Mama Blizanac je stroga, a Devica previše kontroliše decu

 
 

Strelčevima i Blizancima je teško da ograniče sebe kad postanu majke, a Vodolije tek kao majke spozanju svu dubinu emocija. Nova knjiga iz oblasti astrologije, „Momstrology“, od autora Ofira i Talija Eduta, puna je pametnih saveta za roditeljstvo. Oni su svaki horoskopski znak opisali u sferi roditeljstva. Evo kako vaš znak posmatra roditeljstvo.

 

 

58849_p-profimedia0071279359_300x0.jpg?vOVAN

 

Vaš pristup materinstvu je sličan kao i vaš pristup svemu ostalom – direktan.

 

Ali iako ste samopouzdani i ponašate se kao gazda, vaša kuća maternistva je u Raku, što znači da imate jak materinski instinkt. Inače svoje potrebe uvek stavljate na prvo mesto i zbog toga morate puno da se prilagođavate kada je materinstvo u pitanju.

 

Opet, to je dobro, jer se vaša deca na taj način uče da budu samostalna i nezavisna. Vi se ponašate kao tipičan otac – čvrsti ste i dobro sprovodite disciplinu.

 

 

 

 

56308_profimedia0184852128_300x0.jpg?verBIK

 

Staromodni ste i strogi, ali prizemni i svesni toga šta radite – posao je na prvom mestu, zabava na drugom. Najvažnije vam je da ostavite dobar utisak, da naučite svoju decu lepim manirima, poštovanju i posvećenosti, ali nekad treba i da se odmorite. Deca će vas sigurno osramotiti mnogo puta, a time će vas naučiti važnu lekciju: Nije sve u tome kako nas drugi vide.

 

 

54132_usta01-reuters-foto-danny-moloshokBLIZANCI

 

Pre nego što ste dobili decu, bili ste slobodnog duha, boem i uvek ste voleli da budete tajnoviti. Taj deo vas još uvek postoji, ali materinstvo ga je potisnulo u stranu.

 

Zahvaljujući tome što vašom četvrtom kućom vlada Devica, vi ste strogi, tražite disciplinu i organizaciju.

Pošto vam je teško da 100 odsto svoje pažnje usmerite na porodicu, volite da se uposlite i mnogim drugim stvarima.

 

 

 

47414_zizel_300x0.jpg?ver=1398257810RAK

 

Rakovi su, prema rečima autora ove knjige, „superiorne majke zodijaka“ – što dokazuje fotografija Žizel Bindšen dok doji svoju bebu. Vaš materinski instinkt je toliko jak da ste sebi postavili zadatak da stignete da uradite sve i brinete o svima koji vas okružuju. Iako želite da stvorite savršeno idilični dom za svoju porodicu, važno je da ponekad pokažete i autoritet. Deca će vas tako više poštovati, a opet će želeti da budu najbolji prijatelji sa vama.

 

 

53984_profimedia0156909219_300x0.jpg?verLAV

 

Kreativni, dinamični i ekstremno spretni, kao Dženifer Lopez.

Nemojte da jurite za svojom decom, jer im je teško da prate vaš tempo. Iako ste vi veoma zabavna osoba, pored trenutaka maženja, imate i trenutke kada želite da upravljate svakim detaljem koji se tiče vaše dece.

 

Morate da naučite da popustite uzde i pustite ih u svet da se razvijaju.

 

 

58543_profimedia0190611874_300x0.jpg?verDEVICA

 

Delom ste napeti, delom slobodnog duha, a pošto ste sitničavi, umete decu do detalja da kontrolišete.

 

Materinstvo se uklapa u vašu urođenu potrebu za redom, ali ponekad treba da popustite.

 

Nemojte previše stezati dete zbog sitnica, nego se usmerite na stvarno bitne stvari.

 

 

 

Ma da ak sam ja stroga, onda ne znam kakve su popustljive mame :D :D 

A ja sam tipični blizanac, nemreš me fulat i da oćeš :D :D


 • AMI se ovo sviđa.

#29 Malla

Malla

  Advanced Member

 • Members
 • ZnačkicaZnačkicaZnačkica
 • 241 postova

Postirano 25 May 2014 - 07:09 AM

Vanjske karakteristike horoskopskih znakovaOvan- ovnove krasi visoko čelo, neukrotiva kosa, agresivan stav i nemirne kretnje.

Bik – bikovi su krupnije građe. Imaju velike oči sa spuštenim kapcima, pune senzualne usne, kraći vrat i širi grudni koš.

Blizanci – oni su vitki, imaju duge noge i ruke, nemirno gestikuliraju, brzo pričaju. Pravilnih crta lica su i znatiželjnih pogleda.

Rak – rakovi su samozatajni, ne pričaju mnogo, pomno promatraju svijet oko sebe, dok žene imaju bujnije grudi.

Lav – krasi ih gusta neukrotiva kosa poput lavlje grive. Imaju kraljevsko držanje i nastup.

Djevica – djevice imaju mladalačko lice, vitku liniju i pogled koji analizira. Također ih krasi diskretni humor.

Vaga – vage imaju pravilne crte lica, jamice na obrazima i široki osmijeh. Žene imaju vitak struk i naglašene bokove.

Škorpion – škorpioni su intenzivni i imaju rengenski pogled.

Strijelac – strijelci su živog pogleda, imaju visoko čelo, lijep govor, lagan i odmejeren hod, mladolikost, te razvijena ramena.

Jarac – imaju duži nos, izražajno i skladno lice, vitku figuru, naglašena ramena, te čist i blistav ten.

Vodenjak – vodenjaci imaju spuštene oči, dražestan osmijeh, meku kožu, tamnu kosu, mali nos i graciozan stav.

Ribe – ribe krasi šarmantan osmijeh, privlačne krupne oči i melodičan glas.


 • Belay_Danci se ovo sviđa.
" Velika je snaga u onog coveka koji ume da precuti i onda kad ima pravo " (L. Tolstoj).

#30 Malla

Malla

  Advanced Member

 • Members
 • ZnačkicaZnačkicaZnačkica
 • 241 postova

Postirano 25 May 2014 - 07:12 AM

Šta mjesec rođenja govori o vama

 

 

Januar - osobe rođene u ovom mjesecu su ozbiljne i ambiciozne, vole učiti i biti podučeni. Pomno paze na mane i slabosti drugih ljudi, te vole kritizirati. Vole da rade i veoma su produktivni, pametni, uredni i organizirani. Osjetljivi su i dubokoumni, te vole usrećivati ljude oko sebe. Većinom su mirni i suzdržani, ali na njih lošije utječu uzbuđenje i napetost jer ne vole iščekivanje. Veoma su pažljivi i romantični, ali teško izražavaju osjećanja. Vole djecu, lojalne su osobe te imaju stalnu potrebu za poboljšavanjem društvenih sposobnosti. Također, umjereno su ljubomorni.

 

Ferbuar - osobe rođene u ovom mjesecu pravi realisti. Inteligentni su i pametni, ali skloni prmjenama osobnosti. Mirni, stidljivi i skromni, iskreni i odani, ali su i veoma temperamentni. Odlučni su u ostvarenju svojih ciljeva. Skloni su buntovnom ponašanju kada osjete ih se ograničava i vole slobodu. Vaoma su osjetljivi i lako ih je povrijediti, a svoju ljutnju i bijes ne vole sakrivati. Romantični su, ali ne vole to i pokazivati. Vole upoznavati nove ljude, hrabri su i tvrdoglavi. Vole slobodno vrijeme i zabavu. Također, skloni su rasipništvu.

 

Mart - osobe rođene u martu su odane, sramežljive, rezervisane i tajanstvene. Iskreni su i velikodušni. Vole mir i spokoj. Vole ugađati drugim i paze na njihove želje i potrebe. Neće se lako naljutiti, pouzdani su i zahvalni, te vole uzvraćati usluge. Također, veoma su osvetoljubljivi. Vole da sanjaju i maštaju, te vole putovanja. Brzopleti su pri odabiru partnera.

 

April - osobe rođene u ovom mjesecu su aktivne i dinamične. Odlučni su, ali i skloni kajanju kada donesu odluku koja se ispostavi neispravnom. Vole ugađati sebi i vole pozornost. Prijatelji su im jako bitni i vole im pomagati, posebno u rješavanju problema i tješenju. Hrabre su i neustrašive osobe, te pustolovi. Veoma su emotivni, ali također mogu biti agresivni, nagli i osvetoljubljivi. Vole biti u pokretu i motivirati sebe i druge. Vema lako postanu i previše ljubomorni.

 

Maj - osobe rođene u ovom mjesecu su tvrdoglave i "tvrda" srca. Imaju jaku volju i veoma su motivisani u ostvarivanju svojih želja i potreba. Oštroumni su i lako se naljute. Veoma su emotivni, ali i povodljivi, te je na njih lako utjecati. Vole sanjati i veoma su maštoviti. Puni su razumijevanja, dobri oratori, vole književnost i umjetnost, kao i putovanja, te ne vole provoditi vrijeme kući. Marljivi su, hrabri, ali i nemirna duha.

 

Juni - osobe rođene u junu su pristojne, osjetljive i osjetljive na ljubaznost kojom ih vrelo lako možete navesti da promijene svoje mišljenje i stavove. Osjetljivi su i oprezni, te skloni odugovlačenju i oklijevanju. Izbirljivi su i uvijek žele najbolje. Također su temperamentni, duhoviti i vole da se šale, vole da govore i dobri su govornici. Veoma su društveni i lako ostvaruju prijateljstva. Sitničavi su, vole se dotjerivati i bez problema "pokažu zube". Rijetko pokazuju svoje najdublje emocije i treba im vremena da se oporave kad su povrijeđeni. Također, skloni su da se vode filozofijom da su im oni koji ih vole neprijatelji, a oni koji ih ne vole prijatelji - iz opreznosti.

Juli - osobe rođee u julu su zabavne, tajanstvene i teško ih je dokučiti i razumjeti u potpunosti. Većinom su mirni, osim kada su uzbuđeni ili napeti. Ponosni su, pošteni, taktični i pristupačni. Veoma su emotivni, ali i temperamentni i nepredvidivi. Brinu o tuđim osjećajima i prijateljski su raspoloženi, brižljivi i puni ljubavi. Nisu osvetoljubljivi, opraštaju ali ne zaboravljaju. Oprezni su i oštroumni, a o ljudima sude na osnovu dužeg posmatranja. Marljivi su i trude se da ostvare ciljeve. Lako ih je povrijediti i treba im duže vremena da se oporave. Nisu agresivni ukoliko nisu isprovocirani. Također, skloni su pretjeranoj zabrinutosti.

Avgust - osobe rođene u ovom mjesecu vole se šaliti, atraktivni su, hrabri i neustrašivi. Imaju odlike dobrog vođe jer znaju kako upravljati drugima. Velikodušni su i egoistični. Ponosni su i vole pohvale. Također,posjeduju izvanredan duh. Lako ih je naljutiti i nije im problem da iskažu ljutnju kada su izazvani. Pažljivi su i oprezni. Poprilično ljubomorni. Društveni su i lako sklapaju prijateljstva. Neovisni su, misle brzo i lako se snalaze. Romantični su, puni ljubavi i pažljivi. Također, znaju biti nagli, te traže načine kako da budu opušteniji.

Septembar - osobe rođene u ovom mjesecu su oprezne i organizovane. Skloni su isticanju tuđih grešaka, te vole kritizirati. Tihi su, ali znaju biti veoma glasni kada je to potrebno. Suosjećajni su, zabrinuti i detaljni. Pouzdani su, vjerni i iskreni. Pouzdano bavljaju sve povjerene zadatke. Pametni su, teže što boljem obrazovanju i uvijek tragaju za novim informacijama. Vole sport, odmor i putovanja. Taajanstveni su, ali i puni razumijevanja i lako se motivišu. Teško pokazuju osjećanja, više vole da ih zadrže za sebe. Probrirljivi su kada su u pitanju veze.


Oktobar - osobe rođene u oktobru su atraktivne i uglađene. Lijepi su fizički i psihički. Vole razgovarati i vole one koji vole njih. svemu pristupaju odgovorno i probleme rješavaju iz korjena. Ne vole lagati niti se pretvarati. Suosjećajni su i veoma pažljivi prema prijateljima. Lako ih je povrijediti, ali se poprilično lako oporave. Naprasiti su i ponekad veoma sebični. Samouvjereni su i ne zabrinjava ih previše tuđe mišljenje. Pronicljivi su, odlučni, puni ljubavi i brige,te veoma emotivni. Vole putovanja, umjetnost i književnost. Romantični su i skloni sanjarenju. Skloni su pretjeranoj brizi, osjetljivi i skloni ljubomori. Također, veoma lako gube povjerenje.

Novembar - osobe rođene u ovom mjesecu su pune ideja, uvijek misle unaprijed, jedinstveni su i brilijantni. Oštroumni su i pronicljivi, dinamični i radoznali. Hrabri su, odlučni, velikodušni i strpljivi. Nisu skloni odustajanju, jer ako postoji volja, onda postoji i način. Ne naljute se lako, osim kad su isprovocirani. Smjeli su i lako se motivišu. Kada se zaljube vole snažno, veoma su emotivni i romantični, ali, mogu biti i nepredvidljivi u vezama. Vrijedni su povjerenja jer su iskreni i dobro čuvaju tajne. Također, teško kontroliraju emocije.

Decembar - osobe rođene u decembru su lojalne i darežljive. Nestrpljivi su i brzopleti. Aktivni su u igrama, zabavni i vole druženje i . Ambiciozni su i lako se dokažu na poslovnom planu. Vole pozornost i pohvale. Iskreni su i pouzdani, ne pretvaraju se. Nisu egoistični, ustvari su veoma plahi. Ponosni su i skloni promjenama osobnosti. Ponosni su i mrze ograničenja. Vole da se šale i imaju dobar smisao za humor. Također, vole biti voljeni.


 • Odri, Belay_Danci i Romana se ovo sviđa
" Velika je snaga u onog coveka koji ume da precuti i onda kad ima pravo " (L. Tolstoj).

#31 Belay_Danci

Belay_Danci

  Advanced Member

 • Moderators
 • 7,153 postova

Postirano 25 May 2014 - 07:15 AM

Šta mjesec rođenja govori o vama

 

 

Januar - osobe rođene u ovom mjesecu su ozbiljne i ambiciozne, vole učiti i biti podučeni. Pomno paze na mane i slabosti drugih ljudi, te vole kritizirati. Vole da rade i veoma su produktivni, pametni, uredni i organizirani. Osjetljivi su i dubokoumni, te vole usrećivati ljude oko sebe. Većinom su mirni i suzdržani, ali na njih lošije utječu uzbuđenje i napetost jer ne vole iščekivanje. Veoma su pažljivi i romantični, ali teško izražavaju osjećanja. Vole djecu, lojalne su osobe te imaju stalnu potrebu za poboljšavanjem društvenih sposobnosti. Također, umjereno su ljubomorni.

 

Ferbuar - osobe rođene u ovom mjesecu pravi realisti. Inteligentni su i pametni, ali skloni prmjenama osobnosti. Mirni, stidljivi i skromni, iskreni i odani, ali su i veoma temperamentni. Odlučni su u ostvarenju svojih ciljeva. Skloni su buntovnom ponašanju kada osjete ih se ograničava i vole slobodu. Vaoma su osjetljivi i lako ih je povrijediti, a svoju ljutnju i bijes ne vole sakrivati. Romantični su, ali ne vole to i pokazivati. Vole upoznavati nove ljude, hrabri su i tvrdoglavi. Vole slobodno vrijeme i zabavu. Također, skloni su rasipništvu.

 

Mart - osobe rođene u martu su odane, sramežljive, rezervisane i tajanstvene. Iskreni su i velikodušni. Vole mir i spokoj. Vole ugađati drugim i paze na njihove želje i potrebe. Neće se lako naljutiti, pouzdani su i zahvalni, te vole uzvraćati usluge. Također, veoma su osvetoljubljivi. Vole da sanjaju i maštaju, te vole putovanja. Brzopleti su pri odabiru partnera.

 

April - osobe rođene u ovom mjesecu su aktivne i dinamične. Odlučni su, ali i skloni kajanju kada donesu odluku koja se ispostavi neispravnom. Vole ugađati sebi i vole pozornost. Prijatelji su im jako bitni i vole im pomagati, posebno u rješavanju problema i tješenju. Hrabre su i neustrašive osobe, te pustolovi. Veoma su emotivni, ali također mogu biti agresivni, nagli i osvetoljubljivi. Vole biti u pokretu i motivirati sebe i druge. Vema lako postanu i previše ljubomorni.

 

Maj - osobe rođene u ovom mjesecu su tvrdoglave i "tvrda" srca. Imaju jaku volju i veoma su motivisani u ostvarivanju svojih želja i potreba. Oštroumni su i lako se naljute. Veoma su emotivni, ali i povodljivi, te je na njih lako utjecati. Vole sanjati i veoma su maštoviti. Puni su razumijevanja, dobri oratori, vole književnost i umjetnost, kao i putovanja, te ne vole provoditi vrijeme kući. Marljivi su, hrabri, ali i nemirna duha.

 

Juni - osobe rođene u junu su pristojne, osjetljive i osjetljive na ljubaznost kojom ih vrelo lako možete navesti da promijene svoje mišljenje i stavove. Osjetljivi su i oprezni, te skloni odugovlačenju i oklijevanju. Izbirljivi su i uvijek žele najbolje. Također su temperamentni, duhoviti i vole da se šale, vole da govore i dobri su govornici. Veoma su društveni i lako ostvaruju prijateljstva. Sitničavi su, vole se dotjerivati i bez problema "pokažu zube". Rijetko pokazuju svoje najdublje emocije i treba im vremena da se oporave kad su povrijeđeni. Također, skloni su da se vode filozofijom da su im oni koji ih vole neprijatelji, a oni koji ih ne vole prijatelji - iz opreznosti.

Juli - osobe rođee u julu su zabavne, tajanstvene i teško ih je dokučiti i razumjeti u potpunosti. Većinom su mirni, osim kada su uzbuđeni ili napeti. Ponosni su, pošteni, taktični i pristupačni. Veoma su emotivni, ali i temperamentni i nepredvidivi. Brinu o tuđim osjećajima i prijateljski su raspoloženi, brižljivi i puni ljubavi. Nisu osvetoljubljivi, opraštaju ali ne zaboravljaju. Oprezni su i oštroumni, a o ljudima sude na osnovu dužeg posmatranja. Marljivi su i trude se da ostvare ciljeve. Lako ih je povrijediti i treba im duže vremena da se oporave. Nisu agresivni ukoliko nisu isprovocirani. Također, skloni su pretjeranoj zabrinutosti.

Avgust - osobe rođene u ovom mjesecu vole se šaliti, atraktivni su, hrabri i neustrašivi. Imaju odlike dobrog vođe jer znaju kako upravljati drugima. Velikodušni su i egoistični. Ponosni su i vole pohvale. Također,posjeduju izvanredan duh. Lako ih je naljutiti i nije im problem da iskažu ljutnju kada su izazvani. Pažljivi su i oprezni. Poprilično ljubomorni. Društveni su i lako sklapaju prijateljstva. Neovisni su, misle brzo i lako se snalaze. Romantični su, puni ljubavi i pažljivi. Također, znaju biti nagli, te traže načine kako da budu opušteniji.

Septembar - osobe rođene u ovom mjesecu su oprezne i organizovane. Skloni su isticanju tuđih grešaka, te vole kritizirati. Tihi su, ali znaju biti veoma glasni kada je to potrebno. Suosjećajni su, zabrinuti i detaljni. Pouzdani su, vjerni i iskreni. Pouzdano bavljaju sve povjerene zadatke. Pametni su, teže što boljem obrazovanju i uvijek tragaju za novim informacijama. Vole sport, odmor i putovanja. Taajanstveni su, ali i puni razumijevanja i lako se motivišu. Teško pokazuju osjećanja, više vole da ih zadrže za sebe. Probrirljivi su kada su u pitanju veze.


Oktobar - osobe rođene u oktobru su atraktivne i uglađene. Lijepi su fizički i psihički. Vole razgovarati i vole one koji vole njih. svemu pristupaju odgovorno i probleme rješavaju iz korjena. Ne vole lagati niti se pretvarati. Suosjećajni su i veoma pažljivi prema prijateljima. Lako ih je povrijediti, ali se poprilično lako oporave. Naprasiti su i ponekad veoma sebični. Samouvjereni su i ne zabrinjava ih previše tuđe mišljenje. Pronicljivi su, odlučni, puni ljubavi i brige,te veoma emotivni. Vole putovanja, umjetnost i književnost. Romantični su i skloni sanjarenju. Skloni su pretjeranoj brizi, osjetljivi i skloni ljubomori. Također, veoma lako gube povjerenje.

Novembar - osobe rođene u ovom mjesecu su pune ideja, uvijek misle unaprijed, jedinstveni su i brilijantni. Oštroumni su i pronicljivi, dinamični i radoznali. Hrabri su, odlučni, velikodušni i strpljivi. Nisu skloni odustajanju, jer ako postoji volja, onda postoji i način. Ne naljute se lako, osim kad su isprovocirani. Smjeli su i lako se motivišu. Kada se zaljube vole snažno, veoma su emotivni i romantični, ali, mogu biti i nepredvidljivi u vezama. Vrijedni su povjerenja jer su iskreni i dobro čuvaju tajne. Također, teško kontroliraju emocije.

Decembar - osobe rođene u decembru su lojalne i darežljive. Nestrpljivi su i brzopleti. Aktivni su u igrama, zabavni i vole druženje i . Ambiciozni su i lako se dokažu na poslovnom planu. Vole pozornost i pohvale. Iskreni su i pouzdani, ne pretvaraju se. Nisu egoistični, ustvari su veoma plahi. Ponosni su i skloni promjenama osobnosti. Ponosni su i mrze ograničenja. Vole da se šale i imaju dobar smisao za humor. Također, vole biti voljeni.

 

 

Jutrooo Malla  :wub:  ljubbbbbbbbbbbbbbbbbbbb .... Jaojjjj koliko oFde istine ima ;) 


 • Malla se ovo sviđa.
Postirana slika


Preleti beskonačnost i pobedi vreme i maštu, ali nikad ne zaboravi kako se korača po zemlji ♥ Mika Antić ♥
Postirana slika Postirana slika


Postirana slika

#32 Malla

Malla

  Advanced Member

 • Members
 • ZnačkicaZnačkicaZnačkica
 • 241 postova

Postirano 25 May 2014 - 07:19 AM

Otkrijte kako hodaju horoskopski znakovi

 

Ovan ima osvajački hod
Pripadnici tog vatrenog znaka su po svojoj prirodi rođeni borci, često imaju dominantan stav u društvu, a njihova je odlučnost vidljiva i u hodu. Pomalo arogantnog stava s uzdignutom glavom, Ovnovi su često oni koji ne primjećuju šta se događa oko njih dok hodaju, jer su uneseni u svoje misli. Zbog toga se lako sudaraju s drugima ili zalijeću u stupove, no ni tada "nisu oni krivi".

 

Bik ima najsigurniji korak
Po svojoj prirodi veliki praktičari, pripadnici ovog znaka uvijek odabiru najljepši i najbolji put. Oni vole hodati, iako se to ne da lako zaključiti iz njihovog otegnutog i pomalo usporenog koraka. Ipak, njihov hod nije nimalo nesiguran već snažan i odmjeren, a ako žele ostaviti dojam na potencijalnog partnera, tada će se posvetiti i izbacivanju kukova.

 

Blizanci teško mogu hodati ravno
Pripadnici ovog znaka jedni su od najsvestranijih u cijelom Zodijaku, a kako su spretni i brzi takav je njihov hod. Uvijek užurbani, mogu djelovati nervozno, a u trenutku mijenjaju smjer i pravac. Ako hodaju uz nekog, gotovo su nesposobni hodati ravno, a dok se šeću obožavaju razmišljati o rješavanju svojih problema. Njima je najvažnija stvar da dođu do svog odredišta, a ne kako će doći tamo.

 

Rak hoda otmjeno
Pripadnici ovog znaka često djeluju nježno i drago, a takav je i njihov hod. Oni hodaju s puno stila, kao da se vode nekim bontonom o tome kako se hoda na kraljevskom dvoru. Tim promišljenim kretanja mogu skrivati unutarnju nervozu koja je kod njih česta, a pripadnici ovog znaka su jedni od onih koji mogu vrlo zavodljivo hodati ako to žele.

 

Lav se šepuri
Pripadnici ovog znaka polažu puno energije u to da djeluju samopouzdano i atraktivno, a hodaju tako kao da žele ostaviti trag za sobom. Ako pomisle da ih neko gleda, usporit će korak i pomalo se šepuriti. Ono što je zanimljivo je da su Lavovi jedni od najsporijih hodača u horoskopu, a iako su sposobni trčati najbrže, oni baš ne žele brzo hodati.

Djevice otkriva sitan i nesiguran korak
Staloženost je često fasada pripadnika ovog znaka, a kako je svaka prava Djevica svjesna svoje nervoze, oni neće dugo sjediti na jednom mjestu i često će hodati. Pritom izgledaju kao da odmjeravaju korake i kreću se bez cilja, mada to nije tako. Žurit će se jedino i isključivo ako kasne negdje, po mogućnosti na nešto bitno.

Vaga hoda kao na modnoj pisti
Pripadnici ovog znaka posvećuju puno pažnje svom hodu, a njihovi koraci izgledaju zavodnički. Vole da se za njima okreću, ako zbog ničeg drugog, onda radi hoda. Lako ih se prepoznaje jer i muški i ženski pripadnici ovog znaka djeluju kao da nigdje ne žure, promatraju sve ljude oko sebe i zastaju kraj svakog izloga.

Škorpija više trči nego što hoda
Strastveni pripadnici ovog znaka uvijek hodaju podignute glave ulicom, no ne obraćaju previše pažnje na sve što se zbiva oko njih. Nije da oni to ne doživljavaju, nego ne žele pridavati pažnju nekome ko to ne zaslužuje, primjerice paradira li u nekakvim odjevnim kombinacijama. Imaju dug korak i za njih se sa sigurnošću može reći da su prvaci u brzom hodanju, a teško ih je prisiliti da uspore čak i ako samo šeću bez cilja.

Sretni Strijelac poskakuje na cesti
Vatreni pripadnici ovog znaka su često promjenjive naravi, a takav je i njihov hod. Ako su u dobrom životnom razdoblju tada će doslovce poskakivati od sreće na ulici, no svladaju li ih turobne misli oni neće usporiti, samo će pognuti glavu i biti u svom svijetu. Najčešće žure jer uvijek imaju isplanirano još deset stvari koje moraju obaviti.

Jarac ne prestaje gledati oko sebe
Iako pripadnici ovog znaka na prvi pogled djeluju usporeno, ako posmatrate njihov hod, iznenadit ćete se. Oni hodaju jer se hodati mora, kako bi stigli od tačke A do tačke B, a rijetko šeću samo kako bi se opustili. Njihov je hod ubrzan, koraci precizni, a najviše pažnje posvećuju primjećivanju svih ljudi koji se nalaze oko njih.

Padovi Vodoliji nisu strani
Pripadnici ovog znaka su ljudi jako brzih refleksa, ali jednako tako i nevjerojatno nespretni. Tako će oni prvi pasti preko stepenica, ali i posrnuti na posve ravnom tlu. Kako im je potrebno puno kretanja, oni zapravo stalno hodaju, no uvijek različitom brzinom, a koraci su najčešće kratki.

Ribe hodaju poput sirene
Maštoviti pripadnici ovog znaka obožavaju hodati, to je njihov najbolji način opuštanja. Ipak, nešto ih u njihovom koraku izdvaja od drugih, a ako pažljivo osmotrite, primjetit ćete da su njihova stopala uvijek vrlo blizu. Ti sitni koraci stvaraju dojam hoda sirene, kao da su im noge međusobno povezane. Kako su vrlo empatični, uvijek prilagođavaju brzinu hoda onome s kime se kreću.


 • Odri i Belay_Danci se ovo sviđa
" Velika je snaga u onog coveka koji ume da precuti i onda kad ima pravo " (L. Tolstoj).

#33 ********

********

  Advanced Member

 • Members
 • ZnačkicaZnačkicaZnačkica
 • 492 postova

Postirano 25 May 2014 - 08:56 AM

BLIZANCI ONA – Slično je i sa ženama Blizancima koje će se rado zaklinjati na vernost (na rečima), ali će to obećanje malo teže ispuniti (na delu), jer ima toliko zanimljivih osoba koje ona upoznaje svaki dan i toliko situacija koje za nju predstavljaju izazov kao - nepročitana knjiga. Do problema može doći kada se pojavi više takvih "knjiga" u isto vreme, jer tada žena Blizanac može pobrkati poruke na mobilnom, brojeve telefona i osobe sa kojima je u vezi. Pa i tada će se, kao mačka, dočekati na sve četiri noge!

 

 

Eto zašto ja ne koristim mobitel, ste vidli kako je opasan :D :D :D :D


 • Belay_Danci se ovo sviđa.

#34 Belay_Danci

Belay_Danci

  Advanced Member

 • Moderators
 • 7,153 postova

Postirano 25 May 2014 - 03:29 PM

BLIZANCI ONA – Slično je i sa ženama Blizancima koje će se rado zaklinjati na vernost (na rečima), ali će to obećanje malo teže ispuniti (na delu), jer ima toliko zanimljivih osoba koje ona upoznaje svaki dan i toliko situacija koje za nju predstavljaju izazov kao - nepročitana knjiga. Do problema može doći kada se pojavi više takvih "knjiga" u isto vreme, jer tada žena Blizanac može pobrkati poruke na mobilnom, brojeve telefona i osobe sa kojima je u vezi. Pa i tada će se, kao mačka, dočekati na sve četiri noge!

 

 

Eto zašto ja ne koristim mobitel, ste vidli kako je opasan :D :D :D :D

 

ahahahahahha  :D  :D  Eh sad se i oda  :P  Tužiću te mišku, samo da pristigne ;) 


 • ******** se ovo sviđa.
Postirana slika


Preleti beskonačnost i pobedi vreme i maštu, ali nikad ne zaboravi kako se korača po zemlji ♥ Mika Antić ♥
Postirana slika Postirana slika


Postirana slika

#35 jacca

jacca

  Advanced Member

 • Members
 • ZnačkicaZnačkicaZnačkica
 • 79 postova

Postirano 26 May 2014 - 03:12 AM

 Rommi, ja cekam, fale tvoji horoskopi.........smile_heart.gif kisssss Rommi

 

white-calla-lily-in-glass-vase-faux-flow


 • Belay_Danci i Romana se ovo sviđa

" Ljudi uvijek stizu tacno na vrijeme na mjesta na kojima ih neko ceka"                            

 

 

                                                

                                       abutter.gif

 

                                           

                                                                                  


#36 Belay_Danci

Belay_Danci

  Advanced Member

 • Moderators
 • 7,153 postova

Postirano 26 May 2014 - 05:31 AM

 Rommi, ja cekam, fale tvoji horoskopi.........smile_heart.gif kisssss Rommi

 

white-calla-lily-in-glass-vase-faux-flow

 

Jaciii vidiš da ju Malla :wub:  odlično zamenila ;)  ljubbbbbbbbbb  :wub:  No navikli smo na Romine :wub:  horoskope da, mogu ti reči da i meni neobično bez njih  :D 


Postirana slika


Preleti beskonačnost i pobedi vreme i maštu, ali nikad ne zaboravi kako se korača po zemlji ♥ Mika Antić ♥
Postirana slika Postirana slika


Postirana slika

#37 Romana

Romana

  Advanced Member

 • Members
 • ZnačkicaZnačkicaZnačkica
 • 1,108 postova

Postirano 26 May 2014 - 05:45 AM

 Rommi, ja cekam, fale tvoji horoskopi.........smile_heart.gif kisssss Rommi

 

white-calla-lily-in-glass-vase-faux-flow

 

 

Jaco hvala cim se vratim sa posla :)

 

 

anigif-14.gifizvoli od srca je


 • Belay_Danci se ovo sviđa.

#38 Romana

Romana

  Advanced Member

 • Members
 • ZnačkicaZnačkicaZnačkica
 • 1,108 postova

Postirano 26 May 2014 - 05:46 AM

Jaciii vidiš da ju Malla :wub:  odlično zamenila ;)  ljubbbbbbbbbb  :wub:  No navikli smo na Romine :wub:  horoskope da, mogu ti reči da i meni neobično bez njih  :D 

 

Danci nema da fali :)


 • Belay_Danci se ovo sviđa.

#39 Belay_Danci

Belay_Danci

  Advanced Member

 • Moderators
 • 7,153 postova

Postirano 26 May 2014 - 05:50 AM

Danci nema da fali :)

 

Romi, nema :)  :wub:  


Postirana slika


Preleti beskonačnost i pobedi vreme i maštu, ali nikad ne zaboravi kako se korača po zemlji ♥ Mika Antić ♥
Postirana slika Postirana slika


Postirana slika

#40 Odri

Odri

  Advanced Member

 • Moderators
 • 4,777 postova

Postirano 26 May 2014 - 05:35 PM

Padovi Vodoliji nisu strani
Pripadnici ovog znaka su ljudi jako brzih refleksa, ali jednako tako i nevjerojatno nespretni. Tako će oni prvi pasti preko stepenica, ali i posrnuti na posve ravnom tlu. Kako im je potrebno puno kretanja, oni zapravo stalno hodaju, no uvijek različitom brzinom, a koraci su najčešće kratki.

 

 

Kao da je neko skrivenom kamerom mene snimao, bruka od mog padanja :P 


 • Belay_Danci se ovo sviđa.

"Misliš ne može se preboljeti, ali nauči čovjek.A kad se srce smrzne, lijepo se živi i bez srca.A kad se duša uguši, lijepo se živi i bez duše.Mnogi su mrtvi već davno prije svoje smrti,a možda su baš takvi i najsretniji."
Rumi 


 

 

 

0 korisnik(a) čita ovu temu

0 članova, 0 gostiju, 0 anonimnih korisnika