Skoči na sadržaj

 • twitter
 • youtube
 • googleplus
 • facebook

Foto
* * * * * 2 glasova

O njima se priča i piše

Novosti&Tracevi iz zivota poz

216 odgovora na ovu temu

#41 malena

malena

  Advanced Member

 • Moderators
 • 4,817 postova

Postirano 12 May 2014 - 12:38 PM

Ezel na meksički način. 

Meksikanci počinju snimati rimejk Ezela

 

1002906_772922252741671_5913333631103143

 

Ezela ce igrati Fernando Calunka,a Adela Noriega (najverovatnije) Sejsan

 

Amor_real.jpg


Dovoljno sam jaka da drugima ne pokazujem kako mi je.....!!!

#42 malena

malena

  Advanced Member

 • Moderators
 • 4,817 postova

Postirano 12 May 2014 - 07:46 PM

Ibro Ramić, daidža srbijanske pjevačice: "Neka se Seka stidi... nisam joj prijetio, nije mi željela poslati novac da kupim

 

U srbijanskim novinama izjavila kako joj prijete rođaci iz Bosne, dok njen daiđa i rođak tvrde da su samo tražili da pomogne u liječenju, da zaboravlja ko je i koliko ranije uradio za nju

 

seka%20aleksic.jpg?thumbId=2068348

 

Kako su „neke ptice ranije propjevale" i, očito je, javile srbijanskoj pjevačici Svetlani Seki Aleksić Piljkić, a rođeno Ramić, za koju se ranije pričalo da se nekada zvala Zuhra Ramizaj, da će u bosanskoj štampi moći pročitati tekst o tome kako nije željela pomoći svome teško oboljelom daiđi, ona je želeći sve preduhitriti u samo nekim srbijanskim medijima uspjela objaviti kako joj prijete rođaci iz Bosne!

 

U beogradskoj štampi smo pročitali kako pjevačica i njena majka Ibrima dobijaju prijeteće poruke od rodbine iz Bosne, "koja pokušava već neko vrijeme da im iznudi novac, zbog čega je Seka bila prinuđena da slučaj prijavi policiji". Navodno, oni "zahtjevaju da im ona šalje izvijesna materijalna sredstva kako bi lagodno živjeli".

 

Protekle sedmice, navodno, pjevačicina majka je dobila nekoliko prijetećih poruka koje je dugo skrivala od svoje kćerke.

 

- Oni već mjesecima uznemiravaju njenu majku, zovu je, prijete i šalju neprijatne poruke u kojima pišu da ako im ne daju pare, pjevačica i njen brat Nedžad neće smjeti da kroče u Sarajevo. Osim  pretnji, poruke su pune uvreda, kao i brojnih psovki na vjerskoj osnovi - kaže izvor blizak pjevačici i nastavlja:

 

- Seka je toj rodbini više puta slala novac, ali pošto su oni vidjeli da pjevačica dosta zarađuje njihovi prohtjevi postali su veći. Pjevačicina majka je dugo skrivala od nje istinu, ali joj je nedavno priznala, kao i da je dosta para koje je dobila od nje, slala svojoj rodbini samo da bi ih smirila. Kap je prelila času kada su prije nekoliko dana zaprijetili da će zvati televiziju da se žale kako Seka navodno ne brine o njima.

 

Pjevačica se konsultovala sa svojim advokatom, a sve SMS-e je navodno predala na uvid policiji. Ona se, kako  pišu beogradski mediji, često viđa sa tetkama iz Sarajeva i Beograda i sa njima ima divan odnos, posjećuju se i nesebično pomažu. Ostale članove uže i šire porodice njene majke, Seka je posljednji put vidjela još dok je bila dijete, kada je imala devet godina.

 

A, neke članove njene najbliže rodbine u ponedjeljak je posjetila ekipa magazina "Express". Sve je krenulo kada je krajem protekle sedmice Sekin rođak Zulfo Ramić kontaktirao našu redakciju rekavši nam kako je, navodno, pjevačica ignorirala poziv svog teško oboljelog daidže Ibre Ramića koji ju je zamolio da mu finansijski pomogne u liječenju.

 

- Sami možete vidjeti u kakvom je on stanju. Teško je bolestan. Ja, koji jedva preživljavam, odvojim koji dinar da bi mu pomogao, pa smo, u želji da mu i Seka koliko-toliko pomogne, i nju kontaktirali. Njegova terapija košta 1.700 KM. Ona se nije udostojila da sama kaže: "Daiđa, u teškoj si situaciji, bolestan si, daj da ti i ja pomognem!". Nedavno je poslala neke hapice na biljnoj bazi. Ostalo je nekoliko neotvorenih, pa je nazvala i rekla ako joj možemo vratiti jer je ona za to dala svoj novac. O kakvoj ona utaji novca govori u srbijanskim novinama?! Ako je u porukama zamolio njenu mamu, svoju sestru, da mu pomogne jer je teško bolestan, zar je to neka utaja?! Niko joj nije prijetio - naglašava njen rođak Zulfo.

 

U SMS poruci koju mu je poslala pjevačicna majka piše, kako nam čita Zulfo, kako od njih traži da ih ostave na miru. Nastavlja kako im je dovoljno novca dala Svetlana i da nikoga nije dužna pomagati.

 

- Jednom je poslala 100 eura, a kakav je to novac u odnosu na njegovu bolest i terapiju koju svakodnevno mora dobijati - pita se Sekin rođak.

 

Ibru Ramiću, 58-godišnjem Sekiniom daidži, dijagnosticiran je karcinom debelog crijeva, koji je metastazirao na jetru. Ovog bolešću napaćenog čovjeka boli posebno to što je Seka rekla kako joj prijete rođaci iz Bosne, a mislila je na njih, dodaje on.

 

- Neću da ih diram i neka i oni mene ne diraju! Dosta mi je moje bolesti i ovih muka. Obratio sam joj se u najboljoj namjeri i zamolio je da mi pomogne, da mi pošalje nješto novca da imam za lijekove. I ništa nije uradila! Ništa joj ružno niko nije rekao. Ne mogu da vjerujem da je spremna na tako nešto da uradi posebno meni koji ju je hranio kada je bila mala, djevojčica. To se zaboravlja. Samo bih joj poručio da me ne dira, neka je živa i zdrava, uvijek sretna. Ali neka svako sada vidi kakva je. Niko ne bi potencirao na ovakvoj priči da ona nije u beogradskim medijima dala priču kako joj neko traži novac i da je ucjenjuje. Zar ja u ovakvom stanju da budem spreman na takvo što?! Sramota - ogorčen je Ibro. 

 

I on kao i Sekin rođak kažu da bi je razumjeli da je ljudski odgovorila i rekla kako nije u mogućnosti da pomogne. Tražili bi drugi način da Ibri obezbjede novac za liječenje.

 

- Nisam zaslužio od nje da me tako vrijeđa. Volim i nju i njezinu majku. Nedavno je njena majka bila ovdje kada sam izašao iz bolnice. Ta porodica Aleksić me više ne interesuje. Nisam ja Jelena Karleuša da se s njom ganjam tužbama - poručuje joj daidža koji nam pokazuje ljekarsku dokumentaciju kojom dokazuje da je teško obolio kako, dodaje on, Seka ili neko njen ne bi rekli da je izmsilio bolest!

 

Zasmetala joj kritika zbog krsta

 

- Ona je bila jednom kod mog oca. Rekao joj je kako je voli jer je kćerka njegove setre, ali da obuduće kada bude dolazila skine krst oko vrata. Ona se u tome našla uvrijeđena i više nije došla - priča Zulfo Ramić koji ponavlja kako se, ukoliko mu se ne izvine zbog svega, javno odriče i Seke i svih njenih najbližih.

 

Njeno pravo ime je Svetlana Ramić

 

- Odrastao sam sa Sekom. Njeno pravo ime je Svetlana Ramić. Nikada jije bila Zuhra Ramizaj kako su to izmislile neke naše komšije iz Zvornika. Odrasli smo zajedno i znam koliko se i ona, kao i ja, napatila. Bila je prije puno drugačija. Moglo se s njom pričati. Ali kada je postala neka velika zvijezda ne da u sebe gledati, sa sobom razgovarati. Zaboravlja kako je izdala prvi CD, kako je prevarila prvog supruga. Te stvari zaboravlja. Pa, nije ona baš tako sjajna kakva je nekada bila i kako se drugima čini - ogorčen je njen rođak.

 

Ibro nema za lijekove, hranu, drva...

 

- Ona je sama kriva za sve ovo što pričamo. Da me nije "povukla za jezik" niko ništa ne bi pričao. Istina je da smo joj rekli kako ćemo dati u novine da joj je daiđa bolestan i da smo tražili da nam pomogne, a ona je odmah potrčala i da bi nas preduhitrila, u srbijanskim novinama objavila da joj prijetimo. Pa kako je nije stid. Zaboravlja u kakvoj situaciji živi nejn daiđa, da nema za lijekove, nema ni jednog drveta u kući da naloži, nema kako treba da jede... Nije joj obaveza da pomaže svima ali zar se najbliži tako lako mogu zaboraviti - dodaje Zulfo Ramić.


Dovoljno sam jaka da drugima ne pokazujem kako mi je.....!!!

#43 malena

malena

  Advanced Member

 • Moderators
 • 4,817 postova

Postirano 12 May 2014 - 07:49 PM

Vjenčali se Nikolina Kovač i Saša Kapor!

sasa-kapor-nikolina-kovac-beba-nikolaj-n

 

Tačno godinu dana poslije vjenčanja u opštini, Sarajka i Beograđanin izgovorili su sudbonosno „da“ u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi.

Nikolina Kovač i Saša Kapor jučer su ujedno i krstili sina Nikolaja, koji danas puni godinu dana.

Mlada je blistala u glamuroznoj vjenčanici, a mladoženja se odlučio za klasično crno odijelo.

Nakon crkvenog vjenčanja uslijedilo je krštenje njihovog sina Nikolaja, koji je prespavao gotovo cijeli obred.

Mada su se već zakleli na vječnu ljubav na tajnom opštinskom vjenčanju prošle godine, supružnici su bili veoma uzbuđeni zbog crkvenog, kao i zbog krštenja nasljednika.

-    Ovo je poseban dan za nas, naročito jer smo krstili i našeg malog Nikicu. Brižljivo smo spremali svadbu i nadam se da su svi naši gosti uživali. Naravno da smo bili veoma uzbuđeni - rekli su mladenci nakon vjenčanja.

Glamuroznoj svadbi Nikoline i Saše, koja je održana u restoranu na Ledinama, prisustvovalo je 350 zvanica, a među prvima došao je direktor „Granda“ Saša Popović sa suprugom Suzanom Jovanović, Tanja Savić sa suprugom, Aco Pejović sa suprugom Biljom... Veliku pažnju gostiju privukla je svadbena torta koja je bila poput one koju su na vjenčanju imali i princ Vilijam i Kejt.


Dovoljno sam jaka da drugima ne pokazujem kako mi je.....!!!

#44 malena

malena

  Advanced Member

 • Moderators
 • 4,817 postova

Postirano 12 May 2014 - 07:53 PM

Pejović i Saša Tropico piju zbog iste djevojke!

 

 

speaco620x0.jpg

Nakon što je prije pola godine snimio dva dueta, jedan sa Zoricom Brunclik, drugi sa Ministarkama, Aco Pejović se odlučio za još jedan. Naime, dueti „Danas neću plakati“ i „ Poplava“ u rekordnom roku su postali hitovi, a prije nekoliko dana pao je dogovor i za saradnju sa momcima iz popularnog Tropicom benda.

Ovih dana Pejović i Tropico bend ulaze u studio, a kako su nam rekli, spremaju pravi ljetni hit koji će se itekako slušati po diskotekama i klubovima.

-    Ne volim ništa raditi na silu, a to je pogotovo nemoguće kada je muzika u pitanju. Moji dueti su nastali, mogu slobodno reći, sasvim slučajno, desila se dobra pjesam u pravom momentu. Saradnja sa mojom dragom kolegicom, velikom zvijezdom Zoricom Brunclik bila je i više nego uspješna, a dogovor je pao baš na sarajevskom koncetru u Zetri. „Poplava“ sa Ministarkama je isto tako veliki hit, a sad mi se „desila“ još jedna pjesma i nekako je odmah bilo jasno da ću je snimiti sa Tropico bendom – kaže Aco.

Iako još kriju i naziv pjesme i datum izlaska, Pejović nam je otkrio o čemu se radi u njihovom duetu:

 

-          Pa, to je u suštini standardna priča. Oko čega se dva muškarca mogu svađati nego oko žene. Pjesma je skoro gotova, a ovih dana ćemo snimiti i spot, tako da ćemo publici prezentovati sve zajedno. U spotu ćemo Sale i ja zajedno piti zbog iste žene, koja nas je obojicu ostavila zbog nekog trećeg!


 • MIMA se ovo sviđa.
Dovoljno sam jaka da drugima ne pokazujem kako mi je.....!!!

#45 AMI

AMI

  Advanced Member

 • Moderators
 • 7,131 postova

Postirano 12 May 2014 - 09:37 PM

Era i Nazif zagrljeni nakon dugo vremena!
49906_1Era%20Ojdanic%20Nazif%20Gljiva%20
 

Nedavno je ekipa ekskluziva.ba portala bila svjedok koliko su se Era Ojdanić i Nazif Gljiva uželjeli međusobnog druženja, pa kada su se sreli u jednom objektu pohrlili su jedan drugom u zagrljaj. Odmah potom je uslijedilo razmjenjivanje aktuelnosti iz njihovih života, a ko zna možda dođe i do neke saradnje.#46 AMI

AMI

  Advanced Member

 • Moderators
 • 7,131 postova

Postirano 13 May 2014 - 11:05 AM

Stojke smuvao Anu Nikolić?
 

stojkv01-150x90_100x100.jpg  Pop pevačica Ana Nikolić očigledno je slaba na sportiste, pa je nedavno započla ljubavnu romansu sa golmanom Vladimirom Stojkovićem. Kako „Alo!“ saznaje, njih dvoje je upoznao zajednički prijatelj, nakon čega su počeli intenzivno da se dopisuju, a zatim i viđaju.U četvrtak uveče, pevačica i sportista su se prvi put pojavili zajedno na večeri u jednom beogradskom restoranu.- Ana i Stojke su se nedavno našli u istom društvu sa zajedničkim prijateljem, gde su se zvanično i upoznali. Dugo su ćaskali, a onda su razmenili i brojeve kako bi ostali u kontaktu. Već sutradan, počeli su da razmenjuju poruke i da se dopisuju, a ubrzo su se i videli i shvatili da među njima ima hemije i nešto više od prijateljstva. Trenutno im ne odgovara da javno eksponiraju vezu jer su se oboje opekli što su medijima priznali prethodne partnere - priča izvor blizak pevačici.#47 MIMA

MIMA

  Admin

 • Administrators
 • 1,489 postova

Postirano 13 May 2014 - 01:52 PM

Pejović i Saša Tropico piju zbog iste djevojke!

 

 

speaco620x0.jpg

Nakon što je prije pola godine snimio dva dueta, jedan sa Zoricom Brunclik, drugi sa Ministarkama, Aco Pejović se odlučio za još jedan. Naime, dueti „Danas neću plakati“ i „ Poplava“ u rekordnom roku su postali hitovi, a prije nekoliko dana pao je dogovor i za saradnju sa momcima iz popularnog Tropicom benda.

Ovih dana Pejović i Tropico bend ulaze u studio, a kako su nam rekli, spremaju pravi ljetni hit koji će se itekako slušati po diskotekama i klubovima.

-    Ne volim ništa raditi na silu, a to je pogotovo nemoguće kada je muzika u pitanju. Moji dueti su nastali, mogu slobodno reći, sasvim slučajno, desila se dobra pjesam u pravom momentu. Saradnja sa mojom dragom kolegicom, velikom zvijezdom Zoricom Brunclik bila je i više nego uspješna, a dogovor je pao baš na sarajevskom koncetru u Zetri. „Poplava“ sa Ministarkama je isto tako veliki hit, a sad mi se „desila“ još jedna pjesma i nekako je odmah bilo jasno da ću je snimiti sa Tropico bendom – kaže Aco.

Iako još kriju i naziv pjesme i datum izlaska, Pejović nam je otkrio o čemu se radi u njihovom duetu:

 

-          Pa, to je u suštini standardna priča. Oko čega se dva muškarca mogu svađati nego oko žene. Pjesma je skoro gotova, a ovih dana ćemo snimiti i spot, tako da ćemo publici prezentovati sve zajedno. U spotu ćemo Sale i ja zajedno piti zbog iste žene, koja nas je obojicu ostavila zbog nekog trećeg!

 

 

Zbog mene  :)  :D  :lol: hahahahahahhhahahhahahahah


 • Odri, AMI i malena se ovo sviđa

 Mozes me nocas voleti ili mrzeti!Sve je u moju korist.Ako me volis,zauvek cu ostati u tvom srcu.Ako me mrzis,zauvek

                                                     cu ostati u tvojim mislima........nije fer jel da ???

 

 

                                                                                      


#48 Odri

Odri

  Advanced Member

 • Moderators
 • 4,773 postova

Postirano 13 May 2014 - 03:33 PM

TREZNILA SE U POLICIJI: Sandra Obradović uhvaćena sa 1,26 promila!

 

Sledeći put da se pozove taksi.
Sandra Obradović provela je 12 sati u policijskoj stanici na Novom Beogradu, saznaje Kurir od izvora iz policije. Ona je u četvrtak u tri sata ujutro nakon noćnog provoda privedena zbog vožnje u pijanom stanju. Manekenku i bivšu učesnicu „Farme“ po povratku sa žurke zaustavila je saobraćajna policija i prilikom kontrole urađen joj je alko-test. Ustanovljeno je da je imala 1,26 promila alkohola u krvi. Odmah je upućena na trežnjenje.

Uhvatila je panika

Uhvatila je panika

- Sandra se sa društvom provodila na jednom splavu i nije razmišljala koliko će popiti. Kada je primetila da joj se malo zamutilo od alkohola, bez razmišljanja je krenula kući. Usput su je na Novom Beogradu zaustavili saobraćajci. Odmah ju je uhvatila panika. Tražili su joj dokumenta, a potom su joj alkometrom izmerili nedozvoljenu količinu alkohola u krvi. Nakon toga, odvezli su je u policijsku stanicu i zadržali je celu noć na trežnjenju - otkriva naš sagovornik i dodaje da ona pola godine neće smeti da sedne za volan:

sandra-obradovic-1399931171-495491.jpg


"Misliš ne može se preboljeti, ali nauči čovjek.A kad se srce smrzne, lijepo se živi i bez srca.A kad se duša uguši, lijepo se živi i bez duše.Mnogi su mrtvi već davno prije svoje smrti,a možda su baš takvi i najsretniji."
Rumi 


 

 

 


#49 AMI

AMI

  Advanced Member

 • Moderators
 • 7,131 postova

Postirano 14 May 2014 - 03:42 PM

DEKOLTE ZA 10: Dari grudi kipe sa svih strana! (VIDEO)

Pevačica na snimanju spota prošetala svoje bliznakinje koje su mamile uzdahe prisutnih

 
 
 
 

Pevačica Dara Bubamara snimila je novi spot sa MC Jankom i di-džej Šonetom i tom prilikom je pokazala i više nego provokativni dekolte koji je mamio uzdahe prisutnih.

 

Dara je poznata kao neko ko se često hvali atributima, ali ovaj put ih je bilo nemoguće ne primetiti. Pesma se zove “Uvek kad popijem, istinu otkrijem”, a za kamere Glamura, pevačica je rekla da obično otkrije da je luda.

Za ovu priliku, obukla je kupaći kostim i preko njega mantil, ali su grudi kipele sa svih strana. Zaključak prisutnih je da Bubamara ima dekolte za 10-ku!

 

http://www.youtube.com/watch?v=JuPsloND2u0#t=10#50 Odri

Odri

  Advanced Member

 • Moderators
 • 4,773 postova

Postirano 14 May 2014 - 03:55 PM

NESTAO BEZ TRAGA: Pevaču Aci Lukasu preti poternica?!

Izvor iz tužilaštva: Vuksanović se tereti za krivično delo prevare zato što je Saši Mirkoviću dao menice bez pokrića

 

aca-lukas-1400017037-496025.jpg

PevaČ Aleksandar Vuksanović poznat kao Aca Lukas nije se juče pojavio na zakazanom saslušanju u zaječarskoj policiji, pa bi, kako nezvanično saznajemo, policija za njim mogla da raspiše potragu!

Tužilac skuplja podatke

- Izdavanjem menica bez pokrića, Vuksanović je počinio krivično delo prevare, pa je zbog toga bio pozvan u zaječarsku policiju kako bi dao iskaz. On je menice dao kao garanciju na ime duga menadžeru Saši Mirkoviću, a iako je uredno primio poziv, nije se pojavio u policiji - kaže izvor Kurira iz tužilaštva.

Naš sagovornik dodaje da bi za Lukasom, ukoliko se u roku od dva dana ne pojavi u zaječarskoj policiji, mogla da bude raspisana policijska potraga! Nezvanično, takođe, saznajemo da je zaječarska policija o svemu obavestila kolege na Novom Beogradu, gde Lukas ima prijavljeno prebivalište.


"Misliš ne može se preboljeti, ali nauči čovjek.A kad se srce smrzne, lijepo se živi i bez srca.A kad se duša uguši, lijepo se živi i bez duše.Mnogi su mrtvi već davno prije svoje smrti,a možda su baš takvi i najsretniji."
Rumi 


 

 

 


#51 AMI

AMI

  Advanced Member

 • Moderators
 • 7,131 postova

Postirano 14 May 2014 - 08:18 PM

Njih trojica su uspeli da skinu Severinu, pogledajte i kako! (VIDEO)

Popularna pevačica je snimila veoma zanimljivu reklamu za "Frikom", koja će sigurno izazvati veliku pažnju

 
 
 
 Clipboard011-830x553.jpg
 

Nakon što je prošlog leta uživala u svom omiljenom sladoledu Maximo  Severina  ne odriče se tog zadovoljstva ni ove godine i objavila je simpatičan spot koji je snimila za “Frikom”.

 

Ovu sezonu hrvatska pevačica će provesti uz zgodne momke i ukusni sladoled, a dokaz za to je nastavak spota koji je snimila.

 Ovoga leta, Severina vam poručuje.

- Pažljivo skidajte!


 • Odri se ovo sviđa.

#52 malena

malena

  Advanced Member

 • Moderators
 • 4,817 postova

Postirano 15 May 2014 - 11:49 AM

dara-tekst-nije-srecna.jpg

 

Pevačicina slika koja kruži internetom je postala pravi hit na društvenim mrežama!

Dara Bubamara je ovih dana aktuelna zbog novih pesama, kojima najavljuje svoj novi album.

Na internetu se sada pojavila fotografija, koju pevačica verovatno nije želela da plasira u javnost.

Na slici vidimo Daru bez fotošopa, sa celulitom na nogama, dok je obučena u kostim koji otkriva više nego što treba


Dovoljno sam jaka da drugima ne pokazujem kako mi je.....!!!

#53 malena

malena

  Advanced Member

 • Moderators
 • 4,817 postova

Postirano 16 May 2014 - 11:58 AM

porodica_0.jpg

 

Najpoznatiji svetski par Anđelina i Bred očekuje prinovu.

Holivudski bračni par postaće roditelji po sedmi put. Popularna glumica Anđelina Džoli trudna je sa partnerom Bred Pitom, prenosi Opera17 rs.

Bred Pit, Anđelina Džoli Kako navodi ovaj portal, Anđelina je pre dvostrukre masektomije zamrzla svoje jajne ćelije da bi mogla dobiti još jedno biološko dete sa Bredom. Anđelina je ostala u drugom stanju pomoću veštačke oplodnje.

Znamo da je Endži uvek želela veliku porodicu tako da nam ova novost nije neobična.

Možda je baš ova trudnoća razlog zbog kojeg su otkazali venčanje, i što Anđelina odustaje od glume bar na neko vreme.

"Trudna je. Anđelina je jako srećna zbog toga, već ga zove svojim čudom", otkrio je izvor blizak glumici.

Da li su ovo samo navodi ili je istina, saznaćemo uskoro jer ta radosna vest ne može dugo da se krije.


 • Admin se ovo sviđa.
Dovoljno sam jaka da drugima ne pokazujem kako mi je.....!!!

#54 Belay_Danci

Belay_Danci

  Advanced Member

 • Moderators
 • 7,153 postova

Postirano 16 May 2014 - 02:25 PM

Anin praznik u Rimu: Šarapova pala u dva poteza

 

Ana Ivanović šokirala je Mariju Šarapovu na turniru u Rimu - 6:1, 6:4! Srpska teniserka se tako na najbolji način revanširala Ruskinji za nedavni poraz u finalu Štutgarta i za 79 minuta obezbedila plasman u četvrtfinale takmičenja iz Premijer serije.

1280407-1.jpg
SENZACIJA - Ovo je tek treća pobeda Ane Ivanović u 11 međusobnih duela sa Šarapovom. Osim toga, šampionka Rolan Garosa iz 2008. je prva igračica, koja je pobedila Ruskinju na šljaci, izuzev Serene Vilijams još od 2011. godine.

- Mnogo sam srećna zbog pobede, mnogo mi znači što sam izdržala u drugom setu - rekla je Ana po završetku meča.

1280412-2.jpg

Beograđanka je i u Štutgartu vodila sa 6:3, 3:1, a onda dozvolila sedmoj teniserki sveta da odbrani titulu. Zato je i sada bilo straha među navijačima 13. igračice sveta da neće izdržati psihički pritisak.

Ali ne, Ivanovićeva nije razmišljala o tome da je izgubila sedam uzastopnih mečeva od Šarapove, nego je prvi set dobila za samo 31 minut. Srpska reprezentativka u drugom setu napravila je odlučujući brejk za 5:4 i onda joj je ostalo samo da svojim servisom potvrdi pobedu nad velikom šampionkom.

Tu priliku je i iskoristila, ali ne bez drame: Maša je imala brejk loptu posle Anine dvostruke servis greške pri rezultatu 30:30, ali nekoliko momenata kasnije forhend dijagonalom i 22. forhendom ozvaničila je pobedu.

Njena naredna suparnica biće Karla Suarez Navaro (14) iz Španije, kojoj je Rumunka Simona Halep, četvrti nosilac predala meč zbog povrede trbušnih mišića
 
Bravoooooooo kraljice  :wub: 

 • Admin se ovo sviđa.
Postirana slika


Preleti beskonačnost i pobedi vreme i maštu, ali nikad ne zaboravi kako se korača po zemlji ♥ Mika Antić ♥
Postirana slika Postirana slika


Postirana slika

#55 lejla

lejla

  Advanced Member

 • Members
 • ZnačkicaZnačkicaZnačkica
 • 255 postova

Postirano 17 May 2014 - 07:00 AM

Kim i Kanye se ipak neće vjenčati u Parizu

Nagađanja o najiščekivanijem vjenčanju godine se ne stišavaju. Iako su mediji pisali da bi se Kim Kardashian i Kanye West trebali vjenčati 24.maja u Parizu, vjenčanje bi se ipak trebalo održati u Firenci. 
 

kimkanyevjencanjefirenca.jpg

Naime, neimenovani izvor je za Entertainment Tonight otkrio da će par u Parizu održati večeru prije vjenčanja, a potom sa gostima avionom otputovati u Italiju kako bi se vjenčali.

Porodica Kardashian za Kim je već organizovala djevojačku večer. Kim se sa porodicom i prijateljima zabavljaja prošle subote u hotelu na Beverly Hillsu. Iako se uveliko pripremaju za vjenčanje, ni ona ni Kanye još uvijek nisu otkrili detalje.


 • Admin se ovo sviđa.

#56 lejla

lejla

  Advanced Member

 • Members
 • ZnačkicaZnačkicaZnačkica
 • 255 postova

Postirano 17 May 2014 - 07:01 AM

Alyssi Milano se ostvarila želja

Alyssa Milano očekuje drugo dijete. Glumica ima sina kojemu je dala Milo, a nadala se da će njeno drugo dijete biti djevojčica. Želja joj se ispunila, a to je na svojoj službenoj stranici i potvrdila fanovima.
 

alyssa%20milano%20trudnoca.png

„Htjela sam podijeliti sa svima da očekujem malu slatku djevojčicu“, napisala je 41-godišnja glumica. Alyssa i njen suprug, publicista David Bugliari, presretni su što će ponovo postati roditelji.


 • Admin se ovo sviđa.

#57 AMI

AMI

  Advanced Member

 • Moderators
 • 7,131 postova

Postirano 17 May 2014 - 07:19 AM

Pogledajte kako izgleda Severinina mama!
 
50468_55315_seve-i-mama_af.jpg
 

Popularna hrvatska pjevačica Severina Vučković ovih dana uveliko promoviše novu pjesmu ``Brazil`` i uporedo priprema album.

Kao vjerni poštovalac društvenih mreža, Seve, sve novitete i fotografije objavljuje na Fejsbuk profilu. Tako je povodom Dana mama, postavila fotografiju svoje mame Ane i nje.

 

- Najljepše su oči, oči moje majke - napisala je Severina ispod fotografije.


 • Admin se ovo sviđa.

#58 AMI

AMI

  Advanced Member

 • Moderators
 • 7,131 postova

Postirano 17 May 2014 - 08:43 AM

Šta se dogodilo s licem Nicole Kidman?

 

Holivudska glumica Nicole Kidman pojavila se na otvaranju Kanskog festivala na premijeri filma „Grace of Monaco“. Iako je bila vidno raspoložena mnogi su gledali u njeno skoro neprepoznatljivo lice.

sipa_00683464_000035-1.jpg

Naime, lice poznate glumice bilo je naduveno i zategnuto od, pretpostavlja se, mnogih estetskih zahvata koje je obavljala prethodnih godina.

Zanimljivo je da je Nicole godinama unazad pričala da je potpuno prirodna, te da je samo jednom ubrizgala botoks. Ipak, ove tvrdnje porekla je pojavljivanjem na Kanskom festivalu.


 • Admin se ovo sviđa.

#59 AMI

AMI

  Advanced Member

 • Moderators
 • 7,131 postova

Postirano 18 May 2014 - 05:46 PM

Tropico Band raspametio posjetioce Bacchusa!

50524_1Klub%20Bacchus%20-%20Tropico%20Ba
 

Petak iza nas, provod u gradu definitivno je u znaku kluba Bacchus i sjajnog Tropico Banda, koji je raspametio posjetioce koji su objekat ispunili do zadnjeg mjesta. Klub Bacchus se ovoga petka činio nikad krcatiji, a i sam provod očito je bio bolji nego bilo koji do sada. Jedan od najpopularnijih bendova uspio je prirediti muzički spektakl, o kojem će se još dugo pričati.

 
 
 

Naime, Tropico Band koji je nastupio u klubu Bacchus  rekordnom brzinom je uspio atmosferu dovesti do najvećeg stepena ludila, a zahvaljujući brojnim poznatim hitovima koje su izvodili svi su bili u transu. Lud i nezaboravan provod je na radost svih potrajao sve do jutarnjih sati. Tropico, baš kao i klub Bacchus ispunili su očekivanja partijanera. Vrijedi spomenuti kako je DJ Scorpius u pauzama omogućio da atmosfere ne nestaje ni u jednom momentu.

ekskluziva.ba


 • Belay_Danci se ovo sviđa.

#60 MIMA

MIMA

  Admin

 • Administrators
 • 1,489 postova

Postirano 19 May 2014 - 05:58 PM

BRAVO CEKI!!!!!!!!!!!!!!!!!! UVEK JE BILA TAKVA!!! BRAVO!!!!! Svako ko moze neka sledi njen primer!! SVI u vrhu, pevaci sportisti, glumci...itd!!!!>3

 

10369141_626185117473293_465884396785024


 • AMI, malena i Belay_Danci se ovo sviđa

 Mozes me nocas voleti ili mrzeti!Sve je u moju korist.Ako me volis,zauvek cu ostati u tvom srcu.Ako me mrzis,zauvek

                                                     cu ostati u tvojim mislima........nije fer jel da ???

 

 

                                                                                      
Odgovori na ovu temu  


0 korisnik(a) čita ovu temu

0 članova, 0 gostiju, 0 anonimnih korisnika